Home TOP NEWS Ακόμη ένα 90λεπτο για Μουλαζίμη, έκτο γκολ για Βασιλείου

Ακόμη ένα 90λεπτο για Μουλαζίμη, έκτο γκολ για Βασιλείου

Moulazimis-Ermis (2)


Χρόνο συμμετοχής πήραν τέσσερις από τους οκτώ δανεικούς ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ομάδες Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας. Όλοι τους έπαιξαν 90λεπτο και ένας από αυτούς σκόραρε μάλιστα.

Ο Δημήτρης Μουλαζίμης, ο μόνος που αγωνίζεται σε ομάδα Α’ Κατηγορίας από τους οκτώ δανεικούς, έγραψε ακόμη ένα 90λεπτο. Ο κύπριος αμυντικός ήταν πάλι στις επιλογές του Νίκου Παναγιώτου στο παιχνίδι ανάμεσα στον Ερμή με τη Δόξα, όπου τελείωσε ισόπαλο 2-2.

Σε ολόκληρο το παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ομόνοια Αραδίππου, με νικητές του γηπεδούχους, αγωνίστηκε ο Παντελής Κονομής. Ο Κωνσταντίνος Λούβαρης δεν πήρε χρόνο με τους μαυροπράσινους.

Κανένας από τους δύο “πράσινους” δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο Οθέλλος Αθηαίνου-ΠΑΕΕΚ. Οι Παναγιώτης Θεράποντος και Ανδρέας Φραγκέσκου, δανεικοί στην ομάδα της Κερύνειας, παρακολούθησαν από τον πάγκο τον αγώνα.

Γκολ και 90λεπτο για τον Απόλλωνα Βασιλείου στον αγώνα ΜΕΑΠ-Π.Ο. Ορμήδειας. Σε ολόκληρη την αναμέτρηση αγωνίστηκε και ο Γιώργος Ιβανόφ. Ο Βασιλείου είχε ανοίξει το σκορ στο 4ο λεπτό, όμως το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο 1-1. Ηταν το έκτο γκολ του Απόλλωνα με τη φανέλα της ομάδας του Πέρα Χωρίου Νήσου.

Δεν αγωνίστηκε στο Ακρίτας Χλώρακας-Χαλκάνορας ο Ανδρέας Λοΐζου. Ο μικρός, που είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ τον Ιούνη, δόθηκε με υποσχετική στην ομάδα του Ιδαλίου. Μεσοβδόμαδα είχε 90λεπτη συμμετοχή στον αγώνα Κυπέλλου Γ’ Κατηγορίας με αντίπαλο την Αλκή.