Home TOP NEWS Αλλάζει κάτι στο σχήμα ο Βλάνταν;

Αλλάζει κάτι στο σχήμα ο Βλάνταν;

ag10-omonoia-apoel-G (11)


Αυτό το Σαββατοκύριακο, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει για πρώτη φορά νέο προπονητή στο πάγκο της. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει ήδη κάνει δυο προπονήσεις, μαθαίνει όσο καλύτερα μπορεί την ομάδα του και θα την παρατάξει για πρώτη φορά με βάση τα δικά του θέλω. Θα έχει όμως πολλές αλλαγές το αρχικό σχήμα;

Καταρχάς όσον αφορά το σύστημα δεν περιμένουμε διαφοροποίηση. 4-2-3-1 έπαιζε στη Τσουκαρίτσκι ο Μιλόγεβιτς και με βάση τις προτιμήσεις του προκατόχου του, αλλά και του ρόστερ του, αυτό δεν αναμένεται να αλλάξει. Οι οδηγίες προς τους παίκτες ναι σίγουρα θα είναι διαφορετικές, όχι όμως το “στήσιμο” τους στο γήπεδο.

Όσον αφορά τα πρόσωπα τώρα ίσως δούμε κάτι καινούριο. Ο Χάφεζ σύμφωνα με τα όσα λένε οι Αιγύπτιοι θα είναι με την Εθνική τους τη μέρα του ματς, έτσι τη θέση του θα πάρει ο Καμπράλ. Θέση στην άμυνα διεκδικεί και ο Ιβάν Ρούνιε, αφού Ρόμαρικ και Γκουλόν είχαν προβλήματα στο χώρο κόντρα στο Αποέλ.

Αν ο Ρούνιε όντως πάρει τη θέση του Γκουλόν στην άμυνα, ο Γάλλος διεκδικεί μια θέση στον άξονα μαζί με τον Οικονομίδη. Κατά τα άλλα δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι με τον Ασσίς επιτελικό και τους Σκέμπρι, Κιρμ Σέρινταν τριπλέτα μπροστά.