Home TOP NEWS Αν επιλέγαμε εμείς προπονητή…

Αν επιλέγαμε εμείς προπονητή…

b


Χθες το βράδυ, ρωτήσαμε τους αναγνώστες να μας πουν τι είδους προπονητή προτιμούν και τα αποτελέσματα παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κυριαρχούν οι απαντήσεις για Κύπριο (έχοντας στο μυαλό τους κυρίως Πάμπο Χριστοδούλου) και ξένο με…λευκό ποινικό μητρώο, που να μην έχει λεκέδες με άλλα λόγια στο βιογραφικό του από προηγούμενη παρουσία του στη Κύπρο.

Αν επιλέγαμε εμείς πάντως προπονητή, θα επιλέγαμε…να τον επιλέξει ο τεχνικός διευθυντής που θα είχαμε ήδη προσλάβει. Με όλο το σέβας στο Δ.Σ. και τη τετραμελή επιτροπή που συστάθηκε, οπωσδήποτε ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου θα ήξερε καλύτερα πού και πώς να ψάξει για να βρει τον κατάλληλο προπονητή να ηγηθεί της προσπάθειας!

Δεν θα κουραστούμε να γράφουμε για καλύτερη οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και εκσυγχρονισμό. Δεν είναι δυνατό να πιστεύουμε πως όλα τα προβλήματα λύθηκαν επειδή αλλάζουμε προπονητή. Ακόμα και μετά την πρόσληψη προπονητή λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να αποκτήσει τεχνικό διευθυντή, να του δώσει χρόνο να αξιολογήσει το ρόστερ και να μπορέσει μαζί με το νέο κόουτς να κτίσει το επόμενο. Θα προτιμούσαμε βέβαια οι προσλήψεις να γίνονταν ανάποδα, όμως δεν αποφασίζουμε εμείς.

Ξέρουμε αρκετοί θα μας πουν “έρχεται ντέρμπι με Αποέλ και πρέπει να πάμε με νέο κόουτς στο πάγκο”. Στο -10 όμως, έχουμε την εντύπωση πως το ντέρμπι με το Αποέλ δεν είναι όσο σημαντική η ανοικοδόμηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να οργανωθεί σωστά. Θα συμβάλει και ο νέος κόουτς σε αυτό, θα συμβάλει όμως και η πρόσληψη του κατάλληλου τεχνικού διευθυντή. Στο κάτω κάτω, όποιος κι αν είναι ο νέος κόουτς είναι πολύ πιθανό να έχει δουλέψει με τεχνικό διευθυντή στο παρελθόν.