Home TOP NEWS Αν το μοναδικό «λάθος» ήταν ο Καιάφας…

Αν το μοναδικό «λάθος» ήταν ο Καιάφας…

ag6-omonoia-apollwn-b-Kaiafas (17)


Πάει αρκετός καιρός να ασχοληθεί η στήλη με την ΟΜΟΝΟΙΑ . Κοίταζα τώρα το πρωί το αρχείο. Διαπίστωσα ότι η τελευταία φορά που έγραψα για τον Καιάφα, ήταν πριν δυο περίπου μήνες, μετά την ισοπαλία με τη Δόξα.

Γράφει ο Πόλυς Χαραλάμπους / themasports.com

Δεν θυμάμαι αν το έγραψα (ή το είπα) δημόσια, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι ο Κύπριος κόουτς, δεν έχει την προσωπικότητα και τα προσόντα να κουμαντάρει το μεγάλο καράβι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Συμφωνώ και με την άποψη πολλών, ότι αν δεν είχε το επώνυμο «Καιάφας», δεν θα ήταν μέχρι σήμερα ο επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου.

Πιστέψτε με, δεν έχω καμία εμπάθεια προς το πρόσωπο του Κωστή. Απλώς εκφράζω τη δημοσιογραφική μου άποψη. Το μοναδικό «λάθος» ή πρόβλημα για να μην πηγαίνει ούτε (και) φέτος καλά η ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν είναι ο προπονητής της. Ούτε τα παλιά χρέη που την ταλαιπωρούν, ούτε γιατί δεν υπάρχει… ομόνοια και ενότητα κι άλλα τετριμμένα που ακούγονται.

Το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι δεν ακολούθησαν τα «μοντέλα» λειτουργίας άλλων ομάδων, όπως για παράδειγμα της χθεσινής τους αντιπάλου της ΑΕΚ. Ένα από τα απλά «πράγματα» που μπορούσαν να κάνουν, ήταν να προσλάβουν έναν τεχνικό διευθυντή, ο οποίος να είναι ο απόλυτος άρχων σε θέματα προγραμματισμού και σχεδιασμού της ομάδας.

Ρωτήστε τους Ομονοιάτες να σας πουν, για πόσα χρόνια διαβάζουν, κάθε τρεις και λίγο, ότι θα προσλάβουν οι (εκάστοτε) διοικήσεις έναν τεχνοκράτη, ο οποίος να έχει την εξουσία να… κόβει και να ράβει μες στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν ισχυρίζομαι ότι μόνο με τη συγκεκριμένη κίνηση θα λυθούν, ως δια μαγείας, όλα τα προβλήματα στην ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ.

Διερωτώμαι όμως γιατί ακόμα κι αυτή την δοκιμασμένη κίνηση -και επιτυχημένη σε αρκετές ομάδες- δεν αποφασίζουν να την κάνουν στην λαοφιλή ομάδα της Λευκωσίας. Ενδεχομένως σήμερα, όταν θα κάτσει για συνεδρία το «κομιτάτο» του τριφυλλιού να βρίσκεται (ξανά) στο τραπέζι το συγκεκριμένο ζήτημα…