Home TOP NEWS Μπεν Σιμόν: “Ήθελα να φύγω”

Μπεν Σιμόν: “Ήθελα να φύγω”

2001700-18


Ένα εμπόδιο λιγότερο ίσως να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε περίπτωση που αποφασίσει να προχωρήσει με τον Ραν Μπεν Σιμόν. Τα πράγματα μεταξύ του Ισραηλινού τεχνικού και της διοίκησης της Μ.Πέταχ Τίκβα έχουν φτάσει στο απροχώρητο μετά τη νέα ήττα της ομάδας.

Την περασμένη βδομάδα υπήρξε ένα επεισόδιο μεταξύ του προέδρου της ομάδας και του Μπεν Σιμόν και χθες τα πράγματα μετά τη νέα ήττα της ομάδας φέρνουν τον προπονητή ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην έξοδο.

Η Πέταχ Τίκβα έχασε από την Χ.Άκο με 1-0. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Ισραήλ ο πρόεδρος της ομάδας έφυγε απευθείας από το γήπεδο και δεν κατέβηκε στα αποδυτήρια όπως συνηθίζει. Όπως είχε δηλώσει την περασμένη βδομάδα, ο Μπεν Σιμόν θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως η νέα ήττα και οι δηλώσεις του προπονητή, ίσως να τα αλλάξει όλα.

Στη διάσκεψη που ακολούθησε ο Μπεν Σιμόν δήλωσε ότι μετά το επεισόδιο που είχαν, ήθελε να αποχωρήσει:

“Αν ήθελα να φύγω; Ναι, πραγματικά ήθελα να αποχωρήσω, όμως έμεινα και δουλέψαμε για τον αγώνα. Δουλεύω κάτω από κάποιες συνθήκες που δημιουργούνται στη σεζόν. Μιλάω για τη σχέση με τα αφεντικά μου… Χάσαμε σήμερα διότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι”.