Home TOP NEWS Χειροκροτούμε το ανέβασμα, όχι την ισοπαλία

Χειροκροτούμε το ανέβασμα, όχι την ισοπαλία

ag10-omonoia-apoel-G (20)


Απογοητευμένους μας βρίσκει η επόμενη μέρα του αιώνιου ντέρμπι, απογοητευμένους πρέπει να βρίσκει όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Υπερβολική η προηγούμενη δήλωση; Μετά από 9 κακές αγωνιστικές, μπορεί, αλλά δεν θα συμβιβαστούμε ποτέ στην ιδέα του να χειροκροτούμε την ισοπαλία, ακόμα κι αν είναι με τον πρωτοπόρο, ακόμα κι αν ήρθε μετά από υπερπροσπάθεια.

Μην μας πάρετε στραβά, μας χαροποίησε το ανέβασμα. Μας χαροποίησε το γεγονός πως η ομάδα έδειξε σφυγμό και ότι απέδειξε επιτέλους πως μπορεί για περισσότερα. Αλίμονο όμως αν συμβιβαστούμε στις ισοπαλίες. Ακόμα χειρότερα, αλίμονο αν αρχίσουμε να τις θεωρούμε επιτυχία! Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο. Δεν τα κατάφερε και πήρε μόνο ένα βαθμό χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τη κορυφή.

Όταν σκεφτόμαστε πόσους βαθμούς πετάξαμε ενώ αν παίζαμε με την ίδια διάθεση που παίξαμε χθες θα κερδίζαμε, θυμώνουμε ακόμα περισσότερο. Το ίδιο όταν σκεφτόμαστε και πως θα ήταν η ομάδα αν κάποιες επιλογές του προγραμματισμού ήταν πιο σωστές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε χθες ναι. Εξακολουθεί να είναι όμως στο -10, εξακολουθεί να έχει αδυναμίες που πρέπει να διορθώσει. Μας χαροποίησε το ανέβασμα ναι. Αλλά όχι η ισοπαλία.