Home TOP NEWS Δημητρίου: “Θα δούμε πως θα προχωρήσουμε…”

Δημητρίου: “Θα δούμε πως θα προχωρήσουμε…”

Dimitriou


Απογοήτευση επικρατεί ξανά στις τάξεις της ομάδας μας και ο εκπρόσωπος τύπου δήλωσε πως στην διοίκηση θα δουν πως θα προχωρήσει η ομάδα μετά τη νέα ήττα.

«Αυτό που κρατάμε είναι το τελικό αποτέλεσμα και δυστυχώς μας στεναχωρεί και μας αφήνει πίσω. Παρά το γεγονός πως η ομάδα προηγήθηκε ξεπερνώντας το κακό ξεκίνημα, δεχθήκαμε μια καθοριστική ισοφάριση και στο δεύτερο ημίχρονο με ένα σοβαρό λάθος δώσαμε δεύτερο γκολ. Η αντίδραση της ομάδας μετά το 2-1 δεν ήρθε ποτέ, δεν διαχειριστήκαμε το 2-1, δεν αποδώσαμε όπως θέλαμε και ουσιαστικά δεν ανησυχήσαμε την ΑΕΚ. Δεν αντιδράσαμε όπως θα έπρεπε.

Είναι δύσκολη στιγμή, μείναμε πολύ πίσω και θα δούμε πως θα προχωρήσουμε. Έχουμε ακόμα μέρες για το Αποέλ θα δούμε πως θα προχωρήσει η ομάδα. Για να μπορέσουμε να πάρομε κάτι δεν μπορούμε να παρουσιαστούμε όπως σήμερα. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο είμαστε φορτισμένοι όλοι συναισθηματικά. Ο Δημήτρης ένιωσε μια ενόχληση και κρίθηκε σκόπιμο να μείνει στα αποδυτήρια, θα περάσει από εξετάσεις. Ο Ζίγκι πάει αρκετά καλά και ίσως μπει στην αποστολή για Αποέλ».