Home TOP NEWS Δείξτε πως καταλαβαίνετε, δείξτε πως το θέλετε

Δείξτε πως καταλαβαίνετε, δείξτε πως το θέλετε

ag9-aek-omonoia-a (47)


Μια πολύ δύσκολη εβδομάδα πέρασε το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το τέλος της προηγούμενης έφερε ήττα από την ΑΕΚ με νέα κακή εμφάνιση, λίγες ώρες μετά παραιτήθηκε ο Κώστας Καϊάφας και έκτοτε, μπόλικη προπονητολογία. Στο περιθώριο και μάλλον μακριά από την κριτική, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Που καλούνται να αποδείξουν σήμερα πως αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης και τις ευθύνες τους.

Ο Κώστας Καϊάφας δεν είναι πλέον στο τιμόνι, χάρη στις δικές τους εμφανίσεις. Προφανώς έχει και ο ίδιος σοβαρές ευθύνες, όμως μπάλα παίζουν οι ίδιοι. Τόσο καιρό, σε κάθε κακή εμφάνιση τα άκουγε ο προπονητής, πλέον δεν έχουν αλεξικέραυνο, ούτε ασπίδα προστασίας. Σήμερα πρέπει από το πρώτο δευτερόλεπτο να δείξουν πόσο πολύ θέλουν να πάρουν το παιχνίδι, πόσο πολύ θέλουν να αποδείξουν πράγματα.

Δεν περιμένουμε θαύματα από πλευράς απόδοσης, εδώ δεν προσλήφθηκε καν προπονητής ακόμα. Απαιτούμε όμως να δούμε πάθος, απαιτούμε να δούμε διάθεση, απαιτούμε να δούμε πως μας σέβονται και δεν μας θεωρούν δεδομένους. Είμαστε πληγωμένοι, κουραστήκαμε να είμαστε κάτω, θέλουμε να δούμε αντίδραση τώρα.

Το πιο κάτω βίντεο του Ντανιέλε Ντε Ρόσσι να πανηγυρίζει το γκολ του Ντζέκο είναι ενδεικτικό του τι θέλουμε να δούμε. Πού πήγε η σπίθα στα μάτια σας; Βρείτε την, σήμερα!

La sobria esultanza di #DeRossi al gol di #Dzeko… FORZA ROMA!#RomaLaziohttp://www.pagineromaniste.com/video-de-rossi-esplode-di-gioia-al-gol-di-dzeko/

Posted by La Signora in Giallorosso on Sunday, 8 November 2015