Home TOP NEWS Δείξτε του εκτίμηση, δώστε του κίνητρο

Δείξτε του εκτίμηση, δώστε του κίνητρο

ag11-aris-omonoia-a-Gate9 (74)


Η εποχή Μιλόγεβιτς ξεκίνησε θετικά. Το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο και παρότι δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε σημείο να ονειρευόμαστε, μπορούμε να δούμε λίγο πιο θετικά τα πράγματα. Η διοίκηση έχει μπροστά της μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, να κάνει ακόμα καλύτερη τη κατάσταση, δείχνοντας στο κόσμο πως τον εκτιμάει και δίνοντας του κίνητρο.

Ο Μιλόγεβιτς μίλησε μετά το ματς για το κόσμο που ακολούθησε στη Λεμεσό την ΟΜΟΝΟΙΑ και εξέφρασε την ελπίδα να φέρουν ακόμα περισσότερο στο γήπεδο. Θεωρούμε πως ως πρώτο μέτρο, πρέπει στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια να μπει χαμηλό εισιτήριο, ίσως ακόμα και 5 ευρώ. Να πουν μέσω της τιμής οι διοικούντες στο κόσμο “ευχαριστώ” που έμεινε δίπλα στην ομάδα στα δύσκολα, να του δώσουν κίνητρο να γεμίσει το ΓΣΠ και μαζί του να γυρίσουν μαζί τη σελίδα, στο πρώτο εντός έδρας του νέου προπονητή.

Σε δηλώσεις του στη Cytavision μετά το ματς, ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου εκπροσωπώντας τη διοίκηση ευχαρίστησε το κόσμο. Ας δουν όλοι οι διοικούντες το επόμενο παιχνίδι σαν ευκαιρία να τον φέρουν κοντά. Μπορεί να χάσουν κάποια χρήματα βραχυπρόθεσμα, μακροπρόθεσμα όμως η δυναμική και μαζική παρουσία του ΛΑΟΥ στο γήπεδο μόνο θετικές επιπτώσεις μπορεί να έχει.