Home TOP NEWS Δουλειά, διόρθωση, βελτίωση…

Δουλειά, διόρθωση, βελτίωση…

ag11-aris-omonoia-b (14)


«Να παίζουμε καλά, να δουλεύουμε σκληρά, να διορθώσουμε κάποια πράγματα και όλα θα πάνε καλά», αυτά επισήμανε μεταξύ άλλων στην τοποθέτηση του μετά τον αγώνα κόντρα στον Άρη στο Τσίρειο στάδιο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Της Στέλλας Σωκράτους, sport-fm.com.cy

Ο Σέρβος τεχνικός από την μέρα που ανέλαβε την ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθεί μέσω… μπόλικης δουλειάς στις προπονήσεις, να διορθώσει και να βελτιώσει κάποιες αδυναμίες που έχουν οι «πράσινοι» ειδικά όσον αφορά το αμυντικό, αλλά και το επιθετικό κομμάτι. Ήδη στο παιγνίδι με τον Άρη, η ομάδα έδειξε να έχει μια καλύτερη αμυντική λειτουργία, αλλά δεν υπάρχει σταθερότητα και διάρκεια. Οι κεντρικοί αμυντικοί αλλάζουν συχνά (τώρα θα μείνει για ένα μήνα εκτός ο Ρούνιε) και συνεπώς δεν υπάρχει ένα «βασικό δίδυμο» για να βρεθεί εκεί… χημεία. Πλέον οι επιλογές μειώνονται, με τους Ρομαρίκ και Γκουλόν να αποτελούν τις πρώτες λύσεις, έστω και αν η… φυσική τους θέση είναι αμυντικοί μέσοι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει ακόμη να… ταλαιπωρείται στο θέμα του γκολ. Επιβάλλεται και πρέπει να έχουν καλύτερα τελειώματα οι ποδοσφαιριστές, να είναι πιο συγκεντρωμένοι και να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα και είναι αρκετές σε κάθε παιγνίδι.

Όπως είπε πάντως και ο κ. Μιλόγεβιτς, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το ζήτημα είναι ότι οι «πράσινοι» μέσα από την βελτίωση, θα πρέπει να παίρνουν και τις νίκες, ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος…