Home TOP NEWS Έχεις αγώνα και είναι κρίσιμος

Έχεις αγώνα και είναι κρίσιμος

ag9-aek-omonoia-a (83)


Φυσιολογικά το ενδιαφέρον όλων έχει στραφεί στο θέμα προπονητή, το οποίο έχει γίνει σήριαλ. Μοιραία το αυριανό παιχνίδι πέρασε στο περιθώριο, όμως δεν πρέπει να ισχύσει άλλο κάτι τέτοιο. Η προσοχή όλων να στραφεί στο μεγάλο ντέρμπι με το Αποέλ, ένα ντέρμπι που με βάση τα χθεσινά αποτελέσματα ίσως να είναι κρίσιμο για όλο το πρωτάθλημα.

Αν μας κερδίσει ο αιώνιος ξεφεύγει από τους διώκτες του σε απόσταση που δεν καλύπτεται από ένα παιχνίδι. Αν τον κερδίσουμε όμως 5 ομάδες θα είναι σε απόσταση μεταξύ τους 7 βαθμών. Και οι 4 που προπορεύονται θα έχουν παιχνίδια μεταξύ τους, οπότε θα έχουμε ευκαιρίες πολλές. Ας κοιτάξουν ο ένας τον άλλο στα μάτια οι παίκτες μας λοιπόν και ας αναρωτηθούν “Μπορούμε; Θέλουμε;”.

Δεν είναι εύκολο να μεταμορφωθείς από τη μια μέρα στην άλλη και δεν περιμένουμε θαύματα. Η αλλαγή προπονητή συνήθως άμεσα δίνει ένα μικρό ψυχολογικό σπρώξιμο αλλά μέχρι εκεί. Περιμένουμε όμως να δούμε παίκτες που αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ο προπονητής τους παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις κακές του εμφανίσεις. Η ώρα για ανάκαμψη πέρασε εδώ και καιρό, έχουν οι ίδιοι διάθεση να σηκώσουν κεφάλι, ή έχουν συμβιβαστεί με τη μετριότητα; Απαντήσεις στο γήπεδο…