Home TOP NEWS Έγινε απλά ένα βήμα

Έγινε απλά ένα βήμα

Omonia-Anorthosis 0-0 Kazamias-kosmos (12)


Όσο περνάνε οι μέρες και ο κόσμος μαθαίνει περισσότερα για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, τη φιλοσοφία και το χαρακτήρα του, τόσο πιο πολλοί είναι αυτοί που αποδέχονται την προοπτική του και θέλουν να τον στηρίξουν. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να ξέρει αν τελικά θα πετύχει να ξαναφτιάξει μια ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταθλήτρια. Είναι όμως σημαντικό που τα ποσοστά αποδοχής του ανεβαίνουν και κερδίζει χρόνο να δουλέψει.

Η πρόσληψη ενός προπονητή φιλόδοξου και πρόθυμου να ιδρώσει για να πετύχει, είναι πάντως μόνο το ένα βήμα. Χρειάζονται κι άλλα για να μεγαλώσει ξανά η ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχουμε γράψει επανειλημμένα για την καλύτερη οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και τη κατάλληλη στελέχωση, το κάνουμε άλλη μια φορά αφού οι θέσεις μας περί τεχνικού διευθυντή δεν αλλάζουμε. Από κει και πέρα, πρέπει να αποβάλουμε όλοι από πάνω μας, αρχίζοντας από το Δ.Σ. ηττοπαθείς νοοτροπίες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ και κάθε χρόνο θέλει πρωτάθλημα.

Τέλος, για να βρει ηρεμία το σωματείο, χρειάζεται να έρθουν ξανά κοντά διοίκηση και κόσμος. Θεωρούμε πως μια εκστρατεία εγγραφής μελών θα βοηθούσε προς αυτή τη κατεύθυνση, ενώ παράλληλα θα έδινε οικονομική ανάσα στο σωματείο και θα ενίσχυε τη βάση των μελών που ψηφίζουν στις γενικές συνελεύσεις. Δεν υπάρχει τίποτα πιο υγιές από ένα σωματείο με πολλά μέλη που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν με τις απόψεις τους την ομάδα που αγαπάνε.