Home TOP NEWS Ένας από τους δυο ή εκπλήσσουν;

Ένας από τους δυο ή εκπλήσσουν;

maciej_skorza_1322697908


Νεότερη ενημέρωση: Έθεσε εαυτόν εκτός κούρσας ο Σκόρζα

Με δηλώσεις του σε πολωνικά ΜΜΕ ο Μάτσεϊ Σκόρζα ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να δουλέψει κάπου μέχρι τον Ιανουάριο και θα αφοσιωθεί στην οικογένεια του. Το γεγονός προφανώς δεν είναι άσχετο με τη συμφωνία που έχει με τη Λεχ και τα λεφτά που του οφείλονται. Ως εκ τούτου, είτε Μπεν Σιμόν είτε εκπλήσσουν.

Προηγουμένως γράψαμε

Ούτε χθες δεν ήρθε το πολυπόθητο υπογεγραμμένο συμβόλαιο από τον Μάτσεϊ Σκόρζα. Ο Πολωνός δεν έχει καταφέρει ακόμα να λύσει τις διαφορές του με τη Λεχ Πόζναν, η οποία του χρωστάει 300 χιλιάδες ευρώ. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ διαψεύδουν ότι του έδωσαν οποιοδήποτε τελεσίγραφο, την ίδια στιγμή όμως δεν θα κάτσουν να τον περιμένουν και βλέπουν ήδη άλλες λύσεις. Αν προλάβει καλώς…

Ο δεύτερος που ήταν ψηλά στη λίστα, Ραν Μπεν Σιμόν, έχασε χθες από την Χάποελ Άκο με 1-0. Ακόμα και έτσι ο πρόεδρος της Μακάμπι Πέταχ Τίκβα δεν έχει θέσει θέμα προπονητή, κάτι που θα διευκόλυνε την ΟΜΟΝΟΙΑ στις διαπραγματεύσεις. Αλλιώς είναι να συζητάς με προπονητή που είναι ελεύθερος, αλλιώς με ένα που έχει την ασφάλεια συμβολαίου. Ούτε σε αυτή τη περίπτωση υπήρξε οποιαδήποτε εξέλιξη λοιπόν.

Και εκεί που οι πληροφορίες έρεαν άφθονες, από χθες οι διάφοροι ατζέντηδες, αλλά και η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πιο συγκρατημένοι. Το ερώτημα που τίθεται λοιπόν είναι αν επιμένουν σε αυτές τις δυο περιπτώσεις ή θα εκπλήξουν με κάποιο άλλο. Θυμίζουμε πως ψηλά στις προτιμήσεις ήταν και οι Μπέιν-Κέλλερ που έμειναν πίσω λόγω οικονομικών απαιτήσεων. Αν επανήλθαν με χαμηλότερες, όλα γίνονται.