Home TOP NEWS Εντελώς διαφορετικός τρόπος σκέψης

Εντελώς διαφορετικός τρόπος σκέψης

DOMZALE vs CUKARICKI


Ψάχνοντας περισσότερες πληροφορίες για το Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μάθαμε πολλά και ενδιαφέροντα. Εκείνο που μας έκανε περισσότερη εντύπωση, ήταν ο τρόπος που προσέγγισε η διοίκηση της Κουκαρίτσκι, την απόφαση του να φύγει από το σύλλογο. Καταρχάς προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, ενώ μίλησαν και δημόσια για την αποτυχία τους να το καταφέρουν. Στη συνέχεια όρισαν σαν διάδοχο του τον μέχρι πρότινος διευθυντή ακαδημιών Ζόραν Πόποβιτς με το σκεπτικό ότι χρησιμοποιούν ήδη αρκετούς παίκτες προϊόντα των φυτωρίων τους.

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο Πόποβιτς, φρόντισε να αποθεώσει τον Μιλόγεβιτς για όσα έκανε για την Κουκαρίτσκι:

“Είμαστε εδώ, μαζί τέσσερα χρόνια, από τη πρώτη στιγμή. Προσπάθησα και εγώ και ο πρόεδρος να τον μεταπείσουμε όταν μας είπε πως θέλει να φύγει αλλά είχε αποφασίσει, ήθελε πιο μεγάλη πρόκληση.Συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο ότι αφού φέρνουμε παίκτες από την ακαδημία, πρέπει να φέρνουμε και προπονητές. Όταν φύγω θα με διαδεχθεί άλλος μέσα από το σύλλογο. 

[…] Δεν περίμενα την απόφαση να φύγει ο Μιλόγεβιτς, ούτε είμαι προετοιμασμένος να τον αντικαταστήσω. Θα του μιλήσω για να με καθοδηγήσει. Έχω κάποιες δικές μου ιδέες και μου παραδίδει μια ομάδα με καλή οργάνωση. “

Σε παρόμοιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας Ιγκόρ Μάτιτς:

“Έγραψε μια νέα σελίδα για το σύλλογο. Πρέπει να σεβαστείς τον τρόπο που φεύγει από εδώ, δεν το βλέπεις συχνά στη Σερβία, να φεύγει ένας προπονητής με το κεφάλι τόσο ψηλά και ενώ όλοι του αποδίδουν τιμές. Κάθε προπονητής θα ήθελε να δουλέψει 4 χρόνια σε μια ομάδα για να δείξει αποτελέσματα. Μας έκανε έκπληξη η απόφαση του. Πολλοί από μας ήρθαμε από μικρές ομάδες, ο σύλλογος ήταν λίγο πριν το κλείσιμο και σε 4 χρόνια κατάφεραμε με τη καθοδήγηση του να ανέβουμε στη Super League, να βγούμε στην Ευρώπη και να κερδίσουμε το κύπελλο. Εύχομαι στο Μιλόγεβιτς καλή τύχη στη καριέρα του και είμαι σίγουρος πως θα πετύχει στο εξωτερικό.”