Home TOP NEWS Εντυπώσεις και στο γήπεδο

Εντυπώσεις και στο γήπεδο

vladan-milojevic(1)


Έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέχρι τώρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, λένε οι πληροφορίες. Εργατικός, παθιασμένος, μίλησε τετ α τετ με όλους τους ποδοσφαιριστές του. Δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε όσα λέγονται για το νέο μας προπονητή, αντίθετα και μεις τα ίδια μαθαίνουμε και τα προβάλουμε. Δεν θα σημαίνουν πολλά όμως αν δεν καταφέρει αν διορθώσει την εικόνα της ομάδας.

Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα του Σέρβου κόουτς, να παίξει η ΟΜΟΝΟΙΑ καλύτερη μπάλα, να πάρει περισσότερους βαθμούς. Θα χρειαστεί βέβαια το χρόνο του για να τα καταφέρει, κανείς δεν κρατάει μαγικά ραβδάκια, ενώ ο κόουτς ακόμα μαθαίνει το ρόστερ. Καθώς όμως κάνει τις διορθωτικές κινήσεις, ο Μιλόγεβιτς γνωρίζει πως πρέπει να παίρνει αποτελέσματα. Δεν έχει πολυτέλεια για να χάσει βαθμούς και αυτό είναι που αυξάνει τη δυσκολία στο έργο του.

Το πρώτο βήμα ο Βλάνταν το έχει κάνει, κέρδισε χρόνο για τον εαυτό του και την ομάδα του, μέσω τις εργατικότητας, της αυτοπεποίθησης και της νοοτροπίας. Το Σαββατοκύριακο καλείται να κάνει ένα ακόμα πιο μεγάλο κερδίζοντας τον Άρη. Και σιγά σιγά, το βάδισμα να γίνει τροχάδι, μέχρι το τελικό σπριντ. Ευκαιρίες θα έχει.