Home TOP NEWS Επιβάλλεται να κτίσει δυναμική

Επιβάλλεται να κτίσει δυναμική

ag11-aris-omonoia-b (4)


Η νίκη κόντρα στον Άρη σήμανε την επιστροφή στις επιτυχίες αλλά και την έναρξη της εποχής Μιλόγεβιτς με τρόπο θετικό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μείωσε τη διαφορά από τη κορυφή αλλά και από τη τετράδα. Για να καταφέρει να φέρει τον εαυτό τη σε σημείο να θεωρήσει την χρονιά επιτυχημένη χρειάζονται πολλά περισσότερα. Και επιβάλλεται να αρχίσουν να μπαίνουν τα λιθαράκια άμεσα.

Λέμε συνεχώς πως το πρόγραμμα προσφέρεται για συνεχόμενες νίκες. Το επιθυμητό είναι να φτάσουμε να λέμε πως ανεξαρτήτως αντιπάλου, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν φοβάται και αν κάνει το παιχνίδι της κερδίζει. Ίσως το πιο σημαντικό συστατικό πέραν της ποιότητας για κάτι τέτοιο είναι η δυναμική και η καλή ψυχολογία. Με τις συνεχόμενες νίκες τώρα μπορεί να μην πείσουμε πως πάμε για πρωτάθλημα, αλλά θα πείσουμε τον εαυτό μας πως μπορούμε για περισσότερα.

Μας έλειψε μέχρι τώρα ο ρυθμός, η ρέντα. Έχουμε ευκαιρία να αποκτήσουμε, αν πρώτα κτίσουμε δυναμική. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να μπαίνει στα παιχνίδια της με αυτοπεποίθηση και οι αντίπαλοι με σεβασμό και δέος. Και η αλήθεια είναι πως έχουμε πολλή δουλειά μέχρι να φτάσουμε εκεί.