Home TOP NEWS Έξοδα δημιουργούνται και αλλιώς…

Έξοδα δημιουργούνται και αλλιώς…

ag10-omonoia-apoel-a (138)


Δεν μπορεί κανείς υγιές σκεπτόμενος φίλαθλος να αδικήσει τη διοίκηση για το παράπονο της στα χρηματικά πρόστιμα από την δικαστική για θέματα που γνωρίζουμε εκ των προτέρων πως επιφέρουν ποινές και μπορούμε να τα αποφύγουμε.

Θεωρούμε το ίδιο αχρείαστη όμως και την ανακοίνωση του Συμβουλίου που προκαλεί εκνευρισμό σε όλους εμάς που παρακολουθούμε το ίδιο σκηνικό κάθε φορά που επιβάλλεται πρόστιμο στην ομάδα. Η διοίκηση να εξαπολύει πυρά κατά των φιλάθλων, την ίδια στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ δαπανώνται σε ποδοσφαιριστές που, είτε αποδεικνύονται «τουρίστες», είτε έρχονται και τους αποδεσμεύουμε στη μια βδομάδα και τους αποζημιώνουμε και από πάνω. Κι όλα αυτά, ενώ κόσμος έδωσε πολλές φορές από το υστέρημα του για να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Είναι προκλητικό και υποτιμά τη νοημοσύνη μας. Σταματήστε αυτό το παραλήρημα. Χωρίς να θέλουμε να υποστηρίξουμε την κερκίδα και τα παραπτώματα της, τουλάχιστον αυτοί τιμωρούνται έμμεσα ή άμεσα. Αυτοί που πραγματικά ευθύνονται για τα εκατομμύρια χρέη του Σωματείου πότε θα τιμωρηθούν επιτέλους;