Home TOP NEWS Για να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο…

Για να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο…

ag11-aris-omonoia-a-Gate9-Tsireio (93)


Στο τέλος των πρώτων δηλώσεων του σαν προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ευχαρίστησε το κόσμο για τη παρουσία του και τόνισε πως θα κάνουν ότι μπορούν να έρθουν ακόμα περισσότεροι στο γήπεδο. Στη συνέχεια πάντως ανέφερε και τον τρόπο που θα έρθει ο κόσμος: δουλειά, βελτίωση και καλύτερη μπάλα!

Ο κόσμος θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η μεγάλη πλειοψηφία του είναι. Καλοδεχούμενη λοιπόν η νίκη, ελπίζουμε ότι ο Βλάνταν με τους συνεργάτες του θα καταφέρουν να κάνουν τα λόγια πράξη, θα βάλουν τα κεφάλια μέσα και μέσω της σκληρής δουλειάς, θα παίξουν μπάλα αντίστοιχη του ονόματος και της ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Πέραν των αγωνιστικών πάντως, νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ξανά πως έχει και η διοίκηση ρόλο να διαδραματίσει. Πολύ καλά έκανε ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου που ευχαρίστησε το κόσμο με το τέλος του ματς, άλλοι στη θέση μας θα τα είχαν παρατήσει. Η διοίκηση όμως θα μπορούσε να κάνει και περεταίρω άνοιγμα, να ρίξει τη τιμή των εισιτηρίων, να κάνει εκστρατεία μελών και να δείξει στο κόσμο πως και το σέβεται και το θέλει δίπλα της.