Home TOP NEWS Ίσως δούμε Καμπράλ

Ίσως δούμε Καμπράλ

Omonia-Anorthosis 0-0 Kazamias-CABRAL


Η μεταγραφή του ήταν ίσως η πιο συζητημένη του καλοκαιριού. Όχι τόσο για την αξία του, αλλά πολύ περισσότερο για το κακό πέρασμα του από τον αιώνιο μας, αλλά και για την αδυναμία να αντιληφθεί ο περισσότερος κόσμος (με μας συμπεριλαμβανομένους) την σκοπιμότητα της μεταγραφής. Ο Έλντερ Καμπράλ, εγγράφηκε τελευταία στιγμή, μαζί με άλλον ένα αριστερό μπαλ (Χαφέζ) για να μείνει τελικά ένας τρίτος, ο Πέρεζ, εκτός λίστας.

Ο Καμπράλ προοριζόταν για βασικός, μέχρι τώρα όμως οι εξαιρετικές εμφανίζεις του Χάφεζ, κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη χώνεψη του παραγκωνισμού του Πέρεζ για να εγγραφεί ένας παίκτης που είναι το πάγκο. Αυτή την εβδομάδα πάντως, ο Καμπράλ είναι πιθανό να ντεμπουτάρει και στο πρωτάθλημα (είχε παίξει στο κύπελλο με ΠΑΕΕΚ). Όσο δεν ξεκαθαρίζει το σκηνικό με Χάφεζ και Εθνική Αιγύπτου, οι πιθανότητες του Καμπράλ αυξάνονται. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του αφού θεωρούμε πως στο τέλος ο Αιγύπτιος θα μείνει, καλά κάνει να είναι όμως έτοιμος.

Ίσως πάρει λοιπόν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει την αξία του. Διαθέτει κάποια από τα στοιχεία που ψάχνει ο Μιλόγεβιτς στους ακραίους μπακ του και λογικά ο πάγκος και τα όσα λέγονται για αυτόν, αποτελούν το καλύτερο κίνητρο να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Για να δούμε πώς θα αποδώσει αν τελικά του δοθεί η ευκαιρία.