Home TOP NEWS «Κρατάμε τη νίκη, κρατάμε τα θετικά»

«Κρατάμε τη νίκη, κρατάμε τα θετικά»


Για τη χθεσινής αναμέτρηση με τον Άρη μίλησε στο Super Sport FM ο Ανδρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε την ευχαρίστηση όλων στην ομάδα για τη νίκη.

Έγινε αναφορά στη φάση που η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε το πέναλτι, λέγοντας ξεκάθαρα πως δεν υπήρχε παράβαση. «Δεν είναι ντροπή να το λέμε» μια από τις ατάκες του!

Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, πέντε παίκτες βρίσκονται σε αυτό και τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουν περισσότερα στο πράσινο στρατόπεδο, ενόψει και του αγώνα με αντίπαλο την ΕΝΠ την επόμενη αγωνιστική.

Επιγραμματικά όσα δήλωσε:

«Σημαντική η νίκη, πάνω σε μια ομάδα καλοδουλεμένη που προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες νίκες».

«Θα έπρεπε να πετύχουμε περισσότερα γκολ, χάσαμε κλασικές ευκαιρίες».

«Κρατάμε τη νίκη, κρατάμε τα θετικά. Βλέπουμε τις αδυναμίες που βγάλαμε και πρέπει να βελτιώσουμε».

«Προετοιμαζόμαστε από σήμερα για το επόμενο παιχνίδι, γνωρίζοντας πως θα μειώσουμε τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω μας στην κορυφή».

«Δεν υπήρχε παράβαση, φάνηκε στις επαναληπτικές προβολές. Δεν είναι ντροπή να το λέμε. Μιλώντας με φίλους της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα, όλοι είχαν την ίδια άποψη. Όμως, μέχρι στιγμής έχουμε παίξει 11 αγώνες. Σε αυτές υπήρχαν φάσεις που η ομάδα αδικήθηκε. Πιο πρόσφατο είναι η φάση στον αγώνα με το Αποέλ, ένα πέναλτι και κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκαν. Δεν είχαμε πει οτιδήποτε, έτσι θέλουμε να χειριζόμαστε αυτό το κεφάλαιο, μόνο εάν κριθεί απολύτως αναγκαίο θα κάνουμε την παρέμβαση μας, όμως τονίζω πως κερδίσαμε πολλά τηλεοπτικά πέναλτι και δεν είπαμε τίποτα. Δεν κάναμε αναφορά ούτε όταν χάναμε και υπήρχαν λάθη. Αναγνωρίζουμε τα ανθρώπινα λάθη, είναι μέσα στο παιχνίδι, εμείς θέλουμε να βλέπουμε τη διαιτησία να βελτιώνεται και να μην βάζουμε επιπλέον πίεση στους διαιτητές.

Βλέπουμε να γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη χθεσινή φάση του πέναλτι, λες και είναι για πρώτη φορά που στο Κυπριακό πρωτάθλημα γίνεται λάθος εκτίμηση από διαιτητή. Να σου πω και το παράδειγμα, δέχομαι ερώτηση και για πέναλτι, ενώ δεν είχα δεχτεί καμία στις προηγούμενες αγωνιστικές για πέναλτι που είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν της δόθηκε. Καλοδεχούμενη η ερώτηση σου, τη δέχομαι με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση και άνεση την απαντάω, δεν υπάρχει πρόβλημα, αυτή είναι η θέση μας και συνεχίζουμε».

«Ο Ρούνιε θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ο Γκουλόν δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ο Μαργκάσα θα αξιολογηθεί και θα γνωρίζουμε εάν θα προλάβει τον αγώνα με την ΕΝΠ, το ίδιο ισχύει και για τον Ούτσα. Ο Χριστοφή βρίσκεται στο Μόναχο και ανάλογα με τη διάγνωση θα φέρει και τη θεραπεία που θα δοθεί στον παίκτη. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας για το παιχνίδι με την ΕΝΠ».