Home TOP NEWS Προχωράνε με Σκόρζα

Προχωράνε με Σκόρζα

maciej_skorza_1322697908


Εντός της ημέρας θα βγει ο άσπρος καπνός, σχετικά με το διάδοχο του Κώστα Καϊάφα στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η μαραθώνια συνεδρία και οι διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους προπονητές κράτησαν ώρες, αλλά δεν έβγαλαν ανακοίνωση. Ουσιαστικά ευθύς εξαρχής η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε στρέψει τη προσοχή της στους Μπέιν, Κέλλερ, Σκόρζα και Μπεν Σιμόν.

Οι υψηλές απαιτήσεις όλων των υποψηφίων, ανάγκασαν την ΟΜΟΝΟΙΑ να διαπραγματευτεί αρκετή ώρα μαζί τους. Όλοι έκαναν υποχωρήσεις, εκείνος που φαίνεται να απέκτησε σοβαρό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων είναι ο Πολωνός Μάτσεϊ Σκόρζα. Και γιατί έριξε τις οικονομικές απαιτήσεις του πιο κοντά στα όσα προτίθεται να ξοδέψει η ΟΜΟΝΟΙΑ και γιατί οι πληροφορίες που μάζεψε το σωματείο από τη Πολωνία δείχνουν πως πρόκειται για προπονητή πρωταθλητή, με πάθος, φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά.

Ουσιαστικά εκείνο που απομένει είναι η ολοκλήρωση της πρόσληψης με το πέσιμο των υπογραφών. Επειδή στο ποδόσφαιρο όμως έχουν δει πολλά τα ματάκια μας, κρατάμε ένα παραθυράκι ανοικτό για ανατροπή. Τέτοια θα γίνει είτε γιατί κάποια άλλη εξαιρετική περίπτωση θα ρίξει τις απολαβές της και θα βάλει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε σκέψεις, είτε γιατί ο Σκόρζα άλλαξε τις απαιτήσεις του. Για την ώρα δεν υπάρχει τέτοια ένδειξη, έτσι λογικά η ΟΜΟΝΟΙΑ πορεύεται με το Πολωνό.