Home TOP NEWS Μάλλον προχωράνε με ξένο

Μάλλον προχωράνε με ξένο

gsp-pagkos-batumi - kazamias


Εξελίξεις και ανατροπές περιελάμβανε η μέρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αναζητάει τον διάδοχο του Κώστα Καϊάφα και η επιτροπή που χειρίζεται το θέμα είχε ενώπιον της δεκάδες περιπτώσεις. Τελικά φαίνεται πως έγινε γερό ξεσκαρτάρισμα και κάποια ονόματα που ξεχωρίζουν έχουν μπει σε shortlist.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προχωρήσει το πιο πιθανό με ξένο προπονητή. Προτεραιότητα δίνεται σε προπονητές που έχουν δουλέψει σε επίπεδο υψηλότερο από το δικό μας και που μπορούν να εισάγουν μεθοδολογίες και πολιτικές που θα βοηθήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Υπάρχουν αξιόλογες περιπτώσεις με 1-2 να ξεχωρίζουν ιδιαίτερα αφού έχουν δείξει συνέπεια και έργο σε πρωταθλήματα υψηλότερης δυσκολίας ή έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα σε παρόμοιου επιπέδου με το δικό μας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως υπάρχει μεταξύ μελών του Δ.Σ. και η άποψη πως πρέπει να προσληφθεί και τεχνικός διευθυντής, κατά προτίμηση πριν το προπονητή, αλλά ακόμα και μετά. Το αν θα προχωρήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε τέτοια κίνηση, δεν είναι βέβαιο, αλλά είναι δεδομένο πως έχει πέσει στο τραπέζι.

Τέλος όσον αφορά τον Πάμπο Χριστοδούλου, υπάρχουν δυο απόψεις. Υπάρχουν αυτοί που θεωρούν πως μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα και πιστεύουν στις δυνατότητες του και για μακροχρόνια χτίσιμο. Υπάρχουν όμως και αυτοί που υπενθυμίζουν την υπόθεση Παναγή, τις διαφορές που είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ με το μάνατζερ του Πάμπου Πασχάλη Παπαδόπουλο αλλά και το περιβόητο σύνθημα. Για την ώρα επικρατεί το δεύτερο στρατόπεδο, αν θα αλλάξει κάτι τις επόμενες ώρες, θα δούμε. Από τους Κύπριους στα υπόψη είναι και ο Νεόφυτος Λάρκου, που έχει συμπάθειες στο Δ.Σ. Αν προχωρήσει μια από τις δυο περιπτώσεις, πάει να πει ότι τελικά έπαιξε ρόλο και η πρόθεση για άμεση ανάκαμψη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως προτεραιότητα έχουν οι ξένοι.