Home TOP NEWS Μέχρι το Γενάρη να βρει τον εαυτό του

Μέχρι το Γενάρη να βρει τον εαυτό του

omonoia-brondby-kazamias-runje(21)


Ότι ο Ιβάν Ρούνιε δεν διανύει την καλύτερη κατάσταση της καριέρας του είναι κοινώς αποδεκτό. Το αναγνωρίζει άλλωστε και ο ίδιος. Τις τελευταίες εβδομάδες, λέγονται και γράφονται πολλά και διάφορα για το μέλλον του. Βλέπετε η περίπτωση του είναι περίπλοκη, μιας και διατηρεί συμβόλαιο με τη Νόρτζελαντ που ξεκαθαρίζει πως θα τον πάρει πίσω αν δεν τα βρει με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο ίδιος θέλει να μείνει. Εκείνο που πρέπει να κάνει είναι να πείσει τον καινούριο του προπονητή Βλάνταν Μιλόγεβιτς πως μπορεί να βρει τον καλό του εαυτό και να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για την άμυνα. Ο Μιλόγεβιτς γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή και εκτιμάει την αξία του. Άρα στο χέρι του Ιβάν είναι να διαγράψει ότι τον τραβάει πίσω και να ανέβει. Με ένα καλό Ρούνιε στην άμυνα, είμαστε βέβαιοι πως δεν θα δεχόμασταν τόσο εύκολα γκολ από τον Καβενάγκι.

Μιλώντας γενικότερα, θεωρούμε πως δεν συμφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να χάσει τον Ιβάν. Η ομάδα μας όπως φαίνεται θα ψάξει σίγουρα έναν κεντρικό αμυντικό, εκτός κι αν ο Μεντί εκπλήξει τους πάντες και εντυπωσιάσει το Μιλόγεβιτς. Ο Ιανουάριος δεν είναι η πιο εύκολη εποχή να κάνεις μεταγραφή, οπότε φανταστείτε να ψάχνουμε και δεύτερο σέντερ μπακ! Προτιμούμε ο Ρούνιε να ανέβει και αν αποτελέσει ο ίδιος εσωτερική μεταγραφή!