Home TOP NEWS Να κριθεί στο γήπεδο και σε βάθος χρόνου

Να κριθεί στο γήπεδο και σε βάθος χρόνου

255734540554fb596ef32a416331603_w640


Έχουμε περάσει τόσα πολλά οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ τα τελευταία χρόνια, που είναι φυσιολογικό να είμαστε δύσπιστοι. Ειδικά από τη στιγμή που στο πάγκο της ομάδας μας πέρασαν και περαστικοί τουρίστες, κρατάμε μια πισινή για το Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Είναι νεαρός, είναι φιλόδοξος, φωτογραφίζεται σαν εργατικός και οργανωτικός. Τα άλλα θα τα δούμε στο γήπεδο.

Μόνο εκεί πρέπει να κριθεί ο Σέρβος, είτε θετικά είτε αρνητικά. Κάποιοι ήθελαν για το πάγκο το Πάμπο Χριστοδούλου, άλλοι το Μπέιν, άλλοι το Λάρκου. Όλοι πρέπει πλέον να στηρίξουμε το νέο τεχνικό ανεξάρτητα από τις υποκειμενικές μας απόψεις πριν την πρόσληψη του. Να τον αφήσουμε να δουλέψει, να περάσει τη δική του φιλοσοφία και να τον κρίνουμε βάση των αποτελεσμάτων του σε βάθος χρόνου.

Γενικώς είμαστε ανυπόμονοι, θέλουμε αποτελέσματα χθες, γιατί νιώθουμε πως λόγω των εγκληματικών λαθών από τις διοικήσει μας τα τελευταία χρόνια ήδη είμαστε πίσω. Τα όσα πέρασε η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως δεν πρέπει να φορτωθούν στη πλάτη του Μιλόγεβιτς. Να κριθεί σαν ένας άνθρωπος που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ μόλις τώρα, δεν φοβήθηκε να θέσει το πήχη ψηλά, αλλά θα χρειαστεί το χρόνο του.