Home TOP NEWS Να κριθεί στο τελευταίο σφύριγμα

Να κριθεί στο τελευταίο σφύριγμα

ag11-aris-omonoia-a-Vladan-Milojevic (33)


Πρώτο ματς, πρώτη νίκη για το Μιλόγεβιτς. Την ίδια στιγμή, πρώτες εξετάσεις για το Σέρβο που πέρασε από τον..εξονυχιστικό έλεγχο των απαιτητικών ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ. Οι “εξετάσεις” του Μιλόγεβιτς περιελάμβαναν στήσιμο ομάδας, αλλαγές, αλλά και τρόπο ανάπτυξης. Φυσιολογικό είναι ο κόσμος να κρίνει τον προπονητή, εννοείται πως πρέπει να έχει και απαιτήσεις. Πρέπει όμως και να θυμόμαστε πως στο τέλος πρέπει να κριθεί.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το Μάιο, με πρόνοια για ανανέωση του αν η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα. Έχει τεράστιο κίνητρο να πετύχει και διάθεση να φέρει την αλλαγή στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ευχή όλων είναι να τα καταφέρει μέσω των αποτελεσμάτων του να μείνει πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τους 7-8 μήνες που είναι το πρώτο του συμβόλαιο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η σταθερότητα άλλωστε, είναι κλειδί για την επιτυχία μιας ομάδας.

Από το 2005 έχουν κάτσει στο πάγκο μας 12 προπονητές. Στο διάστημα αυτό έχουμε κερδίσει 1 πρωτάθλημα και μπορεί να έπαιξαν και άλλοι παράγοντες το ρόλο τους, όμως και οι συνεχείς αλλαγές στο πάγκο επηρεάζουν. Ας μην πνίξουμε το Μιλόγεβιτς στην πίεση, να του δώσουμε χρόνο και χώρο να δουλέψει για να μας παρουσιάσει τη δική του ΟΜΟΝΟΙΑ. Παράλληλα πάντως, οφείλει να παίρνει και αποτελέσματα αφού μείναμε ήδη αρκετά πίσω. Όχι με ευθύνη του, αλλά αυτά είναι τα δεδομένα.