Home TOP NEWS Ο τίτλος (δικαιωματικά) σας αξίζει!

Ο τίτλος (δικαιωματικά) σας αξίζει!

ag10-omonoia-apoel-G (61)


Μπακ – χαφ με όλη τη σημασία της λέξης.

Μοντέρνο, με ανεβοκατεβάσματα από τη μία περιοχή στην άλλη. Με πολύ καλές τοποθετήσεις, σέντρες – «ξυράφι, αξιοζήλευτη τεχνική κατάρτιση και πνευμόνια, πολύ γερά πνευμόνια.

 

Του Γιώργου Σαζεΐδη, sentragoal.com.cy

Καρίμ Χαφέζ. Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο χθεσινό ντέρμπι. Ήρθε τελευταίος στην ομάδα και δεν βγαίνει ούτε με… προεδρικό διάταγμα. Σκέτη απόλαυση ο 19χρόνος έκανε χθες το καλύτερο του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα.

Ρενάτο Μαργκάσα. Μαζί με τον Χαφέζ οι MVP της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στον Αποελ. Ασταμάτητο τρέξιμο, γκολ, μάχες σώμα με σώμα, σωστά τάκλιν, ακόμη και οδηγίες προς τους συμπαίχτες του έδινε σε κάποιες φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε και για τον (πολύ κακό) Οικονομίδη.

Ανασταλικός μέσος με όλη τη σημασία της λέξης. Ασταμάτητος, παθιασμένος, δυνατός, με γρήγορες κινήσεις, τρομερή φυσική κατάσταση και… τρέλα για τη νίκη.

Χθες σκόραρε και πανηγύριζε 2 λεπτά. Θυμίζει κάτι από τον Νικόλα Γεωργίου. Επέστρεψε στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι και ήταν σαν να μην πέρασε μία μέρα.

Γι’ αυτό οι Χαφέζ και Μαργκάσα αξίζουν (δικαιωματικά) τον τίτλο του κορυφαίου. Από κοντά σε απόδοση οι Παναγή, με δύο εξαιρετικές επεμβάσεις (Εφραίμ-Πιατκόφσκι) και Σκέμπρι (το χάλασε στα τελευταία λεπτά).

Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέδειξε χθες πως παραμένει ακόμη «ζωντανή». Ναι, δεν λύθηκαν ως δια μαγείας τα προβλήματα της, ναι χρειάζεται προπονητή και ακόμη αρκετή δουλειά να κάνει.

Όμως παρά τα προβλήματα της παρουσίασε (κατά μεγάλα διαστήματα) εικόνα  ομάδας που θα επιστρέψει σε πολύ καλύτερες μέρες.