Home TOP NEWS Όχι ένα αλλά δύο

Όχι ένα αλλά δύο

ag12-omonoia-enp-a (77)Η όλη ιστορία με τους κεντρικούς αμυντικούς έχει καταντήσει ανέκδοτο στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Κάθε φορά που απουσιάζει ο Ρούνιε η εντεκάδα μας μοιάζει με ανέκδοτο. “Ήταν ένας δεξιός μπακ, ένας αμυντικός χαφ και είπαν να το παίξουν κεντρικοί αμυντικοί”. Την ίδια στιγμή ο Τζάκσον Μεντί πήρε το αεροπλάνο για άλλες πολιτείες και από τη στιγμή που δεν παίζει ο Καντούτσης, δεν μπορούμε παρά να υποθέσουμε πως δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ προτίθεται να κινηθεί για ένα κεντρικό αμυντικό το Δεκέμβριο, εμείς λέμε ας τους κάνει δύο. Το πείραμα με το Ράμος δεξί μπακ για να παίξει ο Ούτσα κεντρικός αμυντικός έχει αποτύχει και μάλιστα επανειλημμένα. Δεν είναι δεξί μπακ ο Πορτογάλος και δεν πρόκειται να γίνει στα 32 του. Άσε που ο πολύ καλός σαν δεξί μπακ Λομπιανίτσε, αναγκάζεται να εκθέτει τον εαυτό του σαν στόπερ στο κέντρο της άμυνας.

Στο τέλος της ημέρας ότι κι αν επέλεγε ο Μιλόγεβιτς για να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας ήταν ρίσκο. Ας φροντίσουμε τουλάχιστον από το Γεννάρη να μην χρειάζεται να το παίζει χημικός. Δεν πονάμε μόνο στην άμυνα, αλλά έχει καταντήσει αστείο το πόσα πράγματα δοκιμάσαμε στο συγκεκριμένο χώρο.