Home TOP NEWS «Όλοι έχουμε ευθύνες είτε μικρές είτε μεγάλες»

«Όλοι έχουμε ευθύνες είτε μικρές είτε μεγάλες»

ag8-omonoia-pafos-pregame-Christodoulos-Christodoulou (25)


Ευθύνες σε όλους καταλόγισε ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μιλώντας στο Σουπερ Σπορ. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν βγάζει κανένα από το καζάνι για την απογοητευτική εικόνα που παρουσιάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όπως τόνισε, ενώ αναμένονται εξελίξεις που θα διορθώσουν τα κακώς έχοντας στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του:

«Το σίγουρο είναι δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Ο κόσμος βλέπει, κρίνει, ότι δώσαμε πήραμε στο τέλος της ημέρας και πρέπει ο κάθε ένας να αναλάβει τις ευθύνες του»

Τι να περιμένουμε από την απογευματινή συνεδρία: «Δεν θα ήταν σοβαρό να πω κάτι περισσότερο. Θα γίνει η συνέδρια, είναι η τακτική συνεδρία του Δ.Σ., θα συζητήσουμε το ποδοσφαιρικό αλλά στο παρόν στάδιο να μείνουμε μέχρι εδώ» είπε αρχικά. Και πρόσθεσε: «Σε όλους καταλογίζονται ευθύνες. Χωρίς να θέλω να προκαταλάβω κάτι, είναι προσωπική μου άποψη ότι όλοι έχουμε ευθύνες είτε μικρές είτε μεγάλες. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και πρέπει άμεσα να γίνουν διορθωτικές κινήσεις».

Θα τεθεί θέμα προπονητή; «Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο αυτή την στιγμή. Στο συμβούλιο υπάρχει δημοκρατία, υπάρχουν 15 μέλη τα οποία μπορούν να θέσουν οτιδήποτε θέμα θέλουν και είναι υποχρεωμένοι οι υπόλοιποι να το συζητήσουν. Πάντα γίνεται ένας απολογισμός της αγωνιστικής που προηγείται».

Αν έγινε κάποια συνάντηση του προπονητή με την εφορία ή με κάποια μέλη του συμβουλίου: «Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν το απόγευμα».

Για την έντονη κριτική που γίνεται από τον κόσμο: «Είναι λογικό να μας απασχολεί. Νηφάλια, ήρεμα ψύχραιμα να πάρουμε τις πιο σωστές αποφάσεις. Δεν πρέπει να ισοπεδώνουμε τα πάντα. Το καταλαβαίνουμε εμείς, σίγουρα υπάρχει μεγάλος προβληματισμός και όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

«Ότι δώσαμε πήραμε, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από εμάς».

Μπορεί να καλυφτεί το χαμένο έδαφος; «Αν γίνουν άμεσα διορθωτικές κινήσεις που θα μπορούν να σπρώξουν την ομάδα μπορεί να γίνει αυτό. Οι διορθωτικές κινήσεις σε κάποια ομάδα είναι πολλές και ποικίλες Και όταν λέω κάποια να αναλάβουν τις ευθύνες τους μιλώ για όλους και για τους ποδοσφαιριστές. Στον βαθμό που μας αναλογεί και εμείς σαν διοίκηση. Εμείς είπαμε από την αρχή σαν διοίκηση ότι θα αναλάβουμε με τα πάμπολλα οικονομικά προβλήματα για να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική. Όμως ο κόσμος βλέπει την ομάδα να μην είναι ανταγωνιστική σε κάποιες περιπτώσεις και εκεί έχουν δίκαιο να αντιδρούν. Τα προβλήματα είναι εκεί, είναι τεράστια και φαίνονται από την βαθμολογία. Δεν πρέπει να σπρώχνουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Ο κόσμος ήταν πάντα εκεί, στηρίζει την προσπάθεια και εμείς πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε για το καλό της ομάδας. Θα ληφθούν όλα τα μέτρα για να έρθουν καλύτερες μέρες στην ΟΜΟΝΟΙΑ».

Πηγή δηλώσεων: Sport-fm.com.cy