Home TOP NEWS Όποτε τους χρειαστεί είναι εκεί…

Όποτε τους χρειαστεί είναι εκεί…

kaz-kosmos-omo-aek238-ref


Το Αποέλ τα βρίσκει μπαστούνια κόντρα στην Άχνα. Στο 70′ σε ένα κλέψιμο, 3 ποδοσφαιριστές του Αποέλ είναι σε θέση οφσάιντ. Το οπτικό πεδίο του βοηθού καθαρό, τρεις κίτρινοι είναι καλά εκτεθειμένοι και δεν υπάρχει τρόπος να γίνει λάθος. Ή μήπως υπάρχει; 1-0 για το Αποέλ…Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ντε Βιτσέντι κλωτσά εν ψυχρώ τον Ατάντα και ο διαιτητής τον βλέπει. Κόκκινη καθαρή και το Αποέλ πάει στα ντέρμπι με ΟΜΟΝΟΙΑ, Ανόρθωση και πιθανότατα Απόλλωνα ανάλογα με την έξτρα ποινή, χωρίς τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του. Ή μήπως όχι; Κίτρινη…

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το Αποέλ έχει το πιο πλήρες ρόστερ στο πρωτάθλημα, ούτε πως σε κάποια παιχνίδια έκανε επίδειξη δύναμης. Σε ένα μαραθώνιο τόσων αγωνιστικών όμως, κάθε χαμένος βαθμός μετράει και συνήθως είναι αυτοί στα μικρά παιχνίδια που πληρώνονται. Το Αποέλ δυο φορές κινδύνεψε να χάσει σε αυτά, μια με τη Δόξα και μια με την Άχνα, συμπτωματικά εκεί που χάσαμε εμείς. Την πρώτη φορά πήρε ένα πέναλτι που μόνο αυτό θα έπαιρνε και κανείς δεν θα έπαιρνε εναντίων του και κέρδισε ενώ σερνόταν. Τα όσα έγιναν ψες, τα περιγράψαμε στη πρώτη παράγραφο. Όποτε χρειαστεί βοήθεια ο αιώνιος, οι καλύτεροι του φίλοι με τα μαύρα, είναι εκεί να την προσφέρουν.

Και κάπου εκεί, μπαίνουν στο παιχνίδι οι ευθύνες μας, αγωνιστικές και όχι μόνο. Πρώτον το να ισχυριστούμε πως είμαστε πίσω από το Αποέλ λόγω διαιτησίας είναι αστείο, αφού για 6-7 αγωνιστικές δεν είμαστε αυτοί που έπρεπε, ούτε καν κοντά. Δεύτερον το σωματείο μας έδωσε το ΟΚ για να αυξηθούν οι ομάδες στο πρωτάθλημα και να κάνουν πάρτι στη Κίνα με τα στοιχήματα, επειδή μας το ζήτησε η Σαλαμίνα! Ναι η ίδια ομάδα που πριν μια εβδομάδα έφαγε 9 παστέλια με κατεβασμένο το παντελόνι από τον αιώνιο, σε ένα ματς που μέχρι και στο Πεκίνο το +6,5 έφαγε στοπ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στις εκλογές της ΚΟΠ επιλέξαμε αποχή! Και άντε μετά να φωνάξεις, άντε να βρεις τα δίκια σου. Δεν συμβαίνουν τώρα αυτά που κάνει το Αποέλ χρόνια παίζει η ίδια κασέτα, κι εμείς γυρίζουμε το άλλο μάγουλο.