Home TOP NEWS Όταν σε φροντίζουν οι κατάλληλοι άνθρωποι

Όταν σε φροντίζουν οι κατάλληλοι άνθρωποι

DOC.20151106_.1279760_.APOEL_1_1


Το ρολόι δείχνει το 92ο λεπτό ενώ έχουν δοθεί 3 λεπτά καθυστερήσεις. Οι οπαδοί του Αποέλ ρίχνουν για πολλοστή φορά φωτοβολίδες εντός αγωνιστικού χώρου και ενώ για 40 λεπτά, εμποδίζουν την πυροσβεστική από το να σβήσει φωτιά στην κερκίδα τους! Σε μια πρωτοφανή κίνηση, ο Αυστριακός διαιτητής Όλιβερ Ντράχτα, αντί να διακόψει για δεύτερη φορά και οριστικά το παιχνίδι (είχε ήδη φύγει για τα αποδυτήρια μισή ώρα πριν), σφυρίζει τη λήξη του αγώνα! Κάπου εκεί αρχίσαν όλοι να υποψιάζονται το “μίλημα”.

Την επομένη του αγώνα, παράγοντες του Αποέλ παραιτούνται, ο αιώνιος απολογείται δεξιά και αριστερά και ο πάντα έτοιμος να κάνει το κομμάτι του Μάριος Λευκαρίτης, παίρνει σβάρνα τα ραδιόφωνα. Αν το διέκοπτε δεύτερη φορά μας λέει, είναι αποκλεισμός του Αποέλ από την Ευρώπη! Ακόμα και τώρα συνεχίζει, η ποινή θα είναι πολύ πιο βαριά αποκλεισμό! Χαρακτηριστικό το απόσπασμα από το sport-fm.com.cy:

“Ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο αποκλεισμού του ΑΠΟΕΛ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο κ. Λευκαρίτης είπε πως είναι ένα ακραίο και απομακρυσμένο σενάριο. Ωστόσο, όπως ανέφερε, η ποινή που θα επιβληθεί ενδεχομένως να είναι τόσο βαριά που η περίπτωση του αποκλεισμού θα φάνταζε καλύτερη.”

Σήμερα παίχτηκε και το τελευταίο κομμάτι της παρωδίας. Η ίδια επιτροπή που αποφάσισε 40 χιλιάδες πρόστιμο στην ΟΜΟΝΟΙΑ για πολύ πιο ασήμαντο περιστατικό, αποφάσισε μόλις 60 χιλιάδες στο Αποέλ για επεισόδια που πάνε χρόνια να δούμε στην Ευρώπη! Προσέξτε, το υπότροπο λόγω προηγούμενης παρόμοιας συμπεριφοράς Αποέλ, το υπότροπο και για ρατσιστική συμπεριφορά και ανάρτηση πολιτικών συμβόλων Αποέλ και δόξα το Θεό, είχαν και κέλτικους σταυρούς, είχαν και σβάστιγκές στη κερκίδα. Μόνο 60 χιλιάδες Ευρώ και κάποια μέσα μας λένε πως οι χειρισμοί τους απέτρεψαν τα χειρότερα! Πάτε καλά ρε παιδιά; Νομίζετε ο κόσμος είναι ηλίθιος; Πείτε το ευθέως, οι διασυνδέσεις τους και όχι οι ποδοσφαιρικές αλλά αυτές των “σαλονιών”…

Στο τέλος της ημέρας αποδείχθηκε εκ νέου γιατί στην ΟΜΟΝΟΙΑ στέλνουν Τούντορ, ενώ το Αποέλ, τον Απόλλωνα τους προσέχουν. Αποδείχθηκε εκ νέου, πως πίσω από τα όμορφα γραφικά των βραδιών Champions League και Europa League, η μπόχα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι χειρότερη και από αυτήν του κυπριακού. Το πρέφαραν άλλωστε όλοι από τις διώξεις στον Μπλάτερ και τον Πλατινί. Μας υπενθύμισαν επίσης, πως ακόμα και σύλλογος από τη Κύπρο να είσαι, αν σε φροντίζουν αυτοί που πρέπει, θα είσαι μια χαρά. Ο Λευκαρίτης και όλοι οι άλλοι αντίστοιχοι ξεκάθαρα εμάς δεν θα μας φροντίσουν ποτέ, δεν είμαστε του ίδιου…”κοινωνικού κύκλου”. Τώρα αν το Αποέλ και ο Απόλλωνας είναι του κύκλου τους, μπορεί να το κρίνει ο κάθε ένας.