Home TOP NEWS Όταν τα λάθη περνάνε σε δεύτερη μοίρα

Όταν τα λάθη περνάνε σε δεύτερη μοίρα

ag9-aek-omonoia-b (6)


H OMONOIA εμφανίστηκε χθες κατώτερη των περιστάσεων και έχασε δίκαια από μια διαβασμένη ΑΕΚ που ήξερε τι ήθελε μες το γήπεδο. Πέραν της ανωτερότητας του αντιπάλου, εντύπωση έκαναν και τα τραγικά ατομικά λάθη που εμφανίστηκαν ξανά. Κι όμως, από ψες, ελάχιστοι συζητάνε το αγωνιστικό, ελάχιστοι συζητάνε τα λάθη.

Πλέον και ο τελευταίος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ καταλαβαίνει πως τα προβλήματα μας είναι πολύ πιο βαθιά από ένα λάθος, η μια κακή αλλαγή. Τα προβλήματα μας είναι θεσμικά, οργανωτικά και εκσυγχρονισμού και μοιραία επηρεάζουν και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μια ομάδα που ολοκληρώνει τον προγραμματισμό της 4 Σεπτεμβρίου και ενώ έχει κάνει 5 μεταγραφές 31 Αυγούστου και αρνείται να αναγνωρίσει πως δουλεύει λάθος, δεν μπορεί να έρχεται δυο μήνες μετά να αναρωτιέται γιατί δεν παίζει μπάλα. Και την προηγούμενη πρόταση τη λέμε μόνο για να φέρουμε ένα παράδειγμα.

Οι ευθύνες βαραίνουν όλους όσους είναι στο οικοδόμημα. Η εικόνα ψες ήταν αποκαρδιωτική και ακόμα πιο αποκαρδιωτικό είναι το -10 από την κορυφή. Ο κόσμος ξύπνησε, ελπίζουμε το ίδιο και αυτοί που ορίζουν τη μοίρα μας.