Home TOP NEWS “Πρεμιέρα” Μιλόγεβιτς στο Γέρι (PHOTOS)

“Πρεμιέρα” Μιλόγεβιτς στο Γέρι (PHOTOS)

proti-milojevic (4)


Την πρώτη του προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο 45χρονος τεχνικός μίλησε για λίγο στους παίκτες αφού πρώτα τους χαιρέτησε, συστήνοντας και τους συνεργάτες του. Από το προηγούμενο τεχνικό τιμ συνεχίζουν οι Άκης Ιωακείμ και Χριστόφορος Λοΐζου.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Καρίμ Χαφέζ που βρίσκεται στο Κάιρο για την προετοιμασία της Ολυμπιακής ομάδας της Αιγύπτου όπως και οι Ούτσα Λομπιανίτζε, Άντραζ Κιρμ, Κωνσταντίνος Παναγή και Φάνος Κατελάρης.

Η σημερινή προπόνηση ήταν κλειστή λόγω και της ιδιαιτερότητας της, ωστόσο το γραφείο τύπου της ομάδας, δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες με το νέο προπονητικό τιμ να βάζει (ξανά) τριφύλλι.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Τα ηνία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας ανέλαβε από σήμερα (14/11) ο κ. Βλάνταν Μιλόγεβιτς, καθώς το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του.

Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Ζίγκι Μπατιμπάνγκα, ατομικά προπονήθηκε ο Δημήτρης Χριστοφή, θεραπεία ακολούθησε ο Αντρέας Παναγιώτου.

Την Κυριακή (15/11) έχει παραχωρηθεί ρεπό, ενώ η επόμενη προπόνηση ορίστηκε για το απόγευμα της Δευτέρας (16/11)».