Home TOP NEWS Ψάχνει τις λύσεις στα προβλήματα

Ψάχνει τις λύσεις στα προβλήματα

goulon-margaca-goal-batumi - kazamias


Δεν τον έφτανε η βέβαια απουσία του Ρενάτο Μαργκάσα, ήρθαν και οι ενοχλήσεις του Ερόλντ Γκουλόν να πονοκεφαλιάσουν τοΜιλόγεβιτς. Μαργκάσα και Γκουλόν ταλαιπωρούνται από την αρχή της χρονιάς και ελάχιστες είναι οι φορές που ήταν ξεχωριστά ή μαζί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Όπως και να έχει ο κόουτς πρέπει να βρει τις λύσεις στα προβλήματα.

Στα μετόπισθεν, η απάντηση είναι μάλλον εύκολη. Ο Ιβάν Ρουνιέ θα επανέλθει στην εντεκάδα στο πλευρό του Ντρι Ρομαρίκ. Στοχεύει φυσικά να επιστρέψει και στις καλές εμφανίσεις αφού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν ήταν στη μέρα του. Πρέπει πάντως να λεχθεί πως η απουσία ενός παίκτη με τα χαρακτηριστικά του στο ματς με το Αποέλ ήταν έντονη.

Όσον αφορά τώρα τον άξονα ο Μιλόγεβιτς έχει δυο λύσεις. Είτε θα ξεκινήσει το Φυλακτού πλάι στον Οικονομίδη, σε ένα πιο συντηρητικό άξονα, είτε το Λουτσιάνο Μπεμπέ, με τον Οικονομίδη σε εκείνη τη περίπτωση να επωμίζεται αρκετή από τη βρώμικη δουλειά. Το άσχημο της υπόθεσης είναι πως με τον τραυματισμό του Μαργκάσα, ο κόουτς προόριζε το Γκουλόν για αντικατάσταση και εν τέλη λογικά δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε σε αυτόν.