Home TOP NEWS Συνεχίζει την κοινωνική της δράση η ΟΜΟΝΟΙΑ

Συνεχίζει την κοινωνική της δράση η ΟΜΟΝΟΙΑ

kazamias-omonoia-apoel-2-2-anakoinwsi (2)


Συνεχίζεται η πλούσια κοινωνική δράση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα:

Οι ημέρες των γιορτών των Χριστουγέννων πλησιάζουν και η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει συνέχεια στο κοινωνικό της έργο, που στόχο έχει την υποστήριξη συνανθρώπων μας που χρειάζονται τη βοήθεια μας, αλλά και την ευρύτερη προσφορά της στην Κυπριακή κοινωνία.

Το Σωματείο μας έχει προγραμματίσει τη συμμετοχή του σε αρκετές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, προσφέροντας με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση επίσημα προϊόντα προσφορά από την Green Boutique.

Πιο κάτω παραθέτουμε τις εκδηλώσεις στις οποίες θα συμμετάσχει προσεχώς η ΟΜΟΝΟΙΑ:

• Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συνδέσμου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Αναλυόντα, την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου, στις 11:00, στην αυλή του σχολείου. Τα έσοδα θα διατεθούν για ενίσχυση του ταμείου του Συνδέσμου.

• Χριστουγεννιάτικο παζαράκι Σχολής Κοφών, το Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015, που θα διεξαχθεί στο Mall της Έγκωμης. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στον εξοπλισμό της σχολικής αυλής και άλλων χώρων της Σχολής Κωφών στη Λευκωσία.

• Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Συνδέσμου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου, Στροβόλου, την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015, στις 11:00, στον χώρο του σχολείου. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

• Σχολικό Φεστιβάλ του Highgate School, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2015, στο χώρο του σχολείου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τις ανάγκες του σχολείου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11:00 και θα ολοκληρωθεί στις 15:00.

• Συμμετοχή στη διάλεξη “Χουλιγκανισμός και παιδί” που διοργάνωσε το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Κοινωνιολόγων Κύπρου και το Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λευκωσίας. Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015, από τις 18:30 μέχρι τις 20:00, στην “Παλιά Αγορά Παλλουριώτισσας”.

• Διαδικτυακή δημοπρασία που διοργανώνει ο σύνδεσμος P.A.W.S. (Protecting Animals Without Shelter), στο διάστημα 4 μέχρι 11 Δεκεμβρίου 2015, στη σελίδα του συνδέσμου στο Facebook, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου, για κάλυψη των κτηνιατρικών αναγκών των 200 και πλέον αδέσποτων ζώων που έχει υπό την φροντίδα του.

• Παζαράκι του κέντρου Α.Μ.Ε.Α. Άγιος Λάζαρος (Άτομα με ειδικές ανάγκες), που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015, στον χώρο του κέντρου στη Λάρνακα, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου.

• Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λακατάμειας Γ΄ Αγίου Γεωργίου, με στόχο την ενίσχυση του Συνδέσμου.

• Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι του Συνδέσμου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ακρόπολης, που θα διεξαχθεί στις 6 Δεκεμβρίου 2015, που έχει ως απώτερο σκοπό την οικονομική στήριξη παιδιών του σχολείου, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

• Δημοπρασία για οικονομική βοήθεια σε οικογένεια, που πρόσφατα έζησε οικογενειακή τραγωδία.

• Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι Παγκύπριου Αντιαναιμικού Συνδέσμου Επαρχίας Λάρνακας – Αμμοχώστου, στο πλαίσιο της οικονομικής του ενίσχυσης, με στόχο την καλύτερη θεραπευτική αγωγή των ατόμων με θαλασσαιμία. Θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου 2015, στο μέτωπο των Φοινικούδων.

Επίσης, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, το Σωματείο μας συμμετείχε σε πάρα πολλές φιλανθρωπικές και κοινωνικού χαρακτήρα εκδηλώσεις, έκανε αρκετές επισκέψεις σε Νοσοκομεία και να στήριξε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας ή σοβαρά οικονομικά προβλήματα και υποστήριξε, με διάφορους τρόπους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη όσο αφορά την ευθύνη της προς την κοινωνία, ως το δημοφιλέστερο Σωματείο της Κύπρου. Την κοινωνική δράση και το φιλανθρωπικό έργο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μπορούν να επιβεβαιώσουν όλοι όσοι συνεργάστηκαν και θα συνεργαστούν με το Σωματείο μας γι΄ αυτόν τον σκοπό. Δυστυχώς, όλα αυτά που έχουμε προαναφέρει κάποιοι προσπαθούν να τα αγνοήσουν, για να εξυπηρετήσουν προσωπικά και άλλα συμφέροντα.