Home TOP NEWS Σκέμπρι: «Μην σταματήσετε τη στήριξη, δεν θα μείνουμε 5οι»

Σκέμπρι: «Μην σταματήσετε τη στήριξη, δεν θα μείνουμε 5οι»

Ο Αντρέ Σκέμπρι παρέλαβε σήμερα το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 8ης αγωνιστικής. Ο Μαλτέζος φορ στο περιθώριο της βράβευσης του από τον ΠΑΣΠ, έκανε σύντομες δηλώσεις στο protathlima.com.


«Εκτιμώ πολύ το βραβείο αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συν ποδοσφαιριστές μου. Δεν παίζω μόνο για τον εαυτό μου, είναι ομαδικός παίχτης και πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου και για αυτό αφιερώνω αυτή την βράβευση σε αυτούς», ανέφερε ο Σκέμπρι για το βραβείο του.

«Πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς να αποφασίσω σχετικά με τον προπονητή. Ναι πιστεύω ότι ήρθε ο καινούργιος προπονητής, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, καθώς κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία. Και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει όπως μας βοήθησαν και οι άλλοι προπονητές», δήλωσε για το Μιλόγεβιτς.

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Άρη, είπε: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, ο Άρης κέρδισε τα τελευταία 4 παιχνίδια. Πιστεύω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και για αυτό πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τον αγώνα».

Για τον κόσμο, τόνισε ότι: «Θα ήθελα να τους παροτρύνω να μην σταματήσουν την υποστήριξη τους παρόλο που είμαστε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πιστεύω ότι στις επόμενες εβδομάδες δεν θα παραμείνουμε εκεί. Ελπίζω να μας βοηθήσουν και να μας υποστηρίζουν κάθε μέρα».

 

12247143_988121407911136_4788400429492608474_n