Home TOP NEWS Τα μέχρι στιγμής δεδομένα – Παρασκευή τα νεότερα

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα – Παρασκευή τα νεότερα

maciej-skorza.1000


Μαραθώνια φαίνεται πως θα είναι η συνεδρία του συμβουλίου για την απόκτηση προπονητή. Εκτός λίστας τέθηκε σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μάριο Μπέιν λόγω οικονομικής διαφοράς. Θα ξανασυζητηθεί το όνομα του μόνο αν πέσουν οι απαιτήσεις του κάτι που δεν δείχνει πρόθεση να κάνει. Όσον αφορά το Γερμανό Κέλερ, θα αποκτηθεί μόνο αν αποφασιστεί υπέρβαση από το συμβούλιο, ενώ και ο Ραν Μπεν Σιμόν είναι μαζί με το τημ του τσουχτερός.

Αυτός που για την ώρα φαίνεται να αρέσει και αποκτά προβάδισμα είναι ο Πολωνός πολυπρωταθλητής Μάτσεϊ Σκόρζα. Ο Σκόρζα σε ηλικία μόλις 43 ετών, έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα Πολωνίας ενώ έχει βάλει 4 ομάδες σε ευρωπαϊκούς ομίλους, τις Αμίκα, Βίσλα, Λέγκια και Λεχ Πόζναν. Με τη τελευταία αναδείχθηκε πρωταθλητής τη χρονιά 2014/15 και μπήκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Η τάση είναι προς τον Σκόρζα, αν όμως ένας εκ των Κέλλερ και Μπεν ΣΙμόν ρίξει τις απαιτήσεις του ή η ΟΜΟΝΟΙΑ αποφασίσει να ανέβει (κάτι που φαίνεται δύσκολο) όλα μπορούν να ανατραπούν.