Home TOP NEWS Τέλος στο σήριαλ;

Τέλος στο σήριαλ;

akis


Έχουν περάσει σχεδόν δέκα μέρες από τότε που ο Κώστας Καϊάφας ανακοίνωσε τη παραίτηση του. Έκτοτε ακούστηκαν διάφορα σενάρια διαδοχής του και ακόμα περισσότερα ονόματα προπονητών. Ο άνθρωπος που θα καθίσει στη θέση που καταλαμβάνει στη φωτογραφία ο Άκης Ιωακείμ (που απορρόφησε τη πίεση και πήγε μια χαρά) όμως ακόμα δεν βρέθηκε.

Η όλη ιστορία έχει αρχίσει πάντως να κουράζει. Όχι μόνο το γεγονός πως δεν έκλεισε ακόμα κάποιος, αλλά περισσότερο ότι ακούγονται ονόματα με τόσο διαφορετικό βιογραφικό και παραστάσεις που δυσκολευόμαστε ακόμα και να καταλάβουμε τι ακριβώς ψάχνει το σωματείο. Από υπηρεσιακούς μέχρι ξένους με τίτλους, από όλα έχει το πανέρι. Σημειώνουμε ότι πολύ περισσότερο από την επιτροπή για αυτό ευθύνονται οι ατζέντηδες που διαρρέουν ονόματα, όμως το γεγονός παραμένει.

Όπως και να έχει, τα τελευταία 24ωρα, από την ίδια την ΟΜΟΝΟΙΑ οι πληροφορίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Θέλουμε να εκλάβουμε την αλλαγή στάσης ως θετική και ελπίζουμε πως στις επόμενες ώρες θα έχουμε ανακοίνωση. Ελπίζουμε επίσης, πως το όνομα που θα ακούσουμε, άξιζε την αναμονή.