Home TOP NEWS Της περνάει τη φιλοσοφία του

Της περνάει τη φιλοσοφία του

vladan milojevic


Μπόλικη τακτική περιλαμβάνει το πρόγραμμα προπονήσεων από τη μέρα που ήρθε στην ομάδα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα γίνονται διπλές προπονήσεις με την μια να αφορά αποκλειστικά ασκήσεις τακτικής που δεν καταπονούν τους ποδοσφαιριστές σωματικά, αλλά σκοπό έχουν να τους βοηθήσουν να εμπεδώσουν τι ζητάει ο νέος κόουτς.

Από πλευράς συστήματος, οι πληροφορίες λένε πως ο Μιλόγεβιτς είναι λάτρης του 4-2-3-1, όπως και ο προκάτοχος του Κώστας Καϊάφας, οπότε αυτό δεν αλλάζει. Κατά τα άλλα όμως, οι ατομικές οδηγίες που έχει κάθε ποδοσφαιριστής, αλλά και η ομαδική συμπεριφορά οπωσδήποτε θα διαφέρουν και αυτά ακριβώς είναι που θέλει οι παίκτες του να αντιληφθούν. Ο Μιλόγεβιτς δίνει τεράστια βαρύτητα στην τακτική πειθαρχία και θέλει οι παίκτες του να αντιλαμβάνονται τι ζητείται από αυτούς.

Της περνάει τη φιλοσοφία του λοιπόν ο νέος κόουτς. Ασφαλώς δεν είναι δυνατό σε λίγες μόνο μέρες να γίνουν όλα όπως τα ζητάει, σιγά σιγά όμως πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να αρχίσει να συμπεριφέρεται σαν ομάδα του Μιλόγεβιτς. Ευχή όλων μας προφανώς, το τελικό αποτέλεσμα να είναι ελκυστικό και αποδοτικό.