Home TOP NEWS Το θέμα είναι τι θέλουμε εμείς

Το θέμα είναι τι θέλουμε εμείς

ag11-aris-omonoia-b (13)


Ο προπονητής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου κ. Βαν Χενέουγκτεν το είπε ξεκάθαρα: “Πάμε στη Λευκωσία για να κερδίσουμε”. Καλά κάνει και αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχει οποιοσδήποτε προπονητής σέβεται τον εαυτό του όπου κι αν παίζει. Το θέμα όμως δεν είναι τι θέλει ο Βέλγος τεχνικός της Ένωσης, το θέμα είναι τι θέλουμε εμείς.

Αν η Ένωση μπαίνει μια φορά με τη σωστή νοοτροπία στο γήπεδο, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να μπαίνει 100. Επιβάλλεται να κυνηγήσουμε με λύσσα το τρίποντο από το πρώτο δευτερόλεπτο, επιβάλλεται να δείξουμε πως πιστεύουμε στην βαθμολογική αναρρίχηση μας και ξέρουμε πως έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας ως τώρα. Η σελίδα γύρισε με την αλλαγή τεχνικού, οπότε δικαιολογία δεν έχουμε καμία.

Τα τελευταία χρόνια λέμε συνεχώς πως ένα από τα προβλήματα μας, είναι στη νοοτροπία. Με όλο το σεβασμό προς το Παραλίμνι, σε τέτοια παιχνίδια, τα όνειρα του αντιπάλου πρέπει να κόβονται από νωρίς. Μόνο ο αέρας μας πρέπει να τους προκαλεί τρόμο. Ο Βλάνταν και ο Βαζέχα έχουν…μυριστεί το φόβο των αντιπάλων τους όταν ήταν ποδοσφαιριστές, ελπίζουμε να καταφέρουν να κάνουν ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ νικήτρια.