Home TOP NEWS Τους κερδίζει με τη δουλειά του

Τους κερδίζει με τη δουλειά του

proti-milojevic (5) (Custom)


Το δείγμα είναι μικρό, αφού μόλις έξι προπονήσεις έγιναν υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όμως ήταν ενδεικτικό για να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές και όλους γενικά στο «Ηλίας Πούλλος».

Του Κώστα Καλλή, “Ο Φιλελεύθερος”

Ο Σέρβος τεχνικός με το «καλημέρα» στην τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχει στρέψει τα φώτα πάνω του, όχι μόνο γιατί είναι νεοφερμένος αλλά επειδή έχει εντάξει ένα νέο τρόπο δουλειάς, ο οποίος αρέσει και βρίσκει ανταπόκριση. Βεβαίως, αυτό που προέχει και αποτελεί καθρέφτη για τον καθένα είναι το γήπεδο, οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα.

Ναι, δεν κρατάει μαγικό ραβδί, όμως έδειξε πως είναι αφοσιωμένος σ’ αυτό που κάνει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να πάρει το μέγιστο της απόδοσης κάθε ποδοσφαιριστή. Άλλωστε, το έκανε ξεκάθαρο σε όλους πως θα παίζουν αυτοί που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις και δεν θα παρασυρθεί από το ποιοι αγωνίζονταν προ της παρουσίας του.

Ο Μιλόγεβιτς έδειξε με το που πάτησε το πόδι του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ότι είναι ενήμερος για το καθετί, ζήτησε και απαιτεί σεβασμό. Έδωσε κίνητρα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κερδίσει τον καθένα ξεχωριστά και γενικά την ομάδα, πράγμα που φαίνεται να αποδίδει.

Ο 45χρονος προπονητής, που είναι λάτρης της πειθαρχίας και αυτό φρόντισε να το αντιληφθούν άμεσα οι ποδοσφαιριστές του, έχει αλλάξει συνήθειες και τρόπο δουλειάς στο «Ηλίας Πούλλος». Απαίτησε άμεση αντίδραση και σ’ αυτό τον τομέα δίνει έμφαση καθημερινά.

Η τακτική είναι στην ημερήσια διάταξη, θέλοντας να περάσει το συντομότερο το πώς θέλει η ομάδα του να ενεργεί και γενικά τη δική του φιλοσοφία. Οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται και ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές του. Θέλουν κι αυτοί με τη σειρά τους να κερδίσουν την εκτίμησή του και μια θέση στην ενδεκάδα. Αυτός ο ζήλος που επιδεικνύουν αναμένεται να βγει σε καλό της ομάδας.

Παράλληλα με τη δουλειά στο γήπεδο, ο Μιλόγεβιτς αφιερώνει καθημερινά μπόλικο χρόνο μπροστά από την τηλεόρασή του, παρακολουθώντας αγώνες της ομάδας του. Θέλει να σχηματίσει την καλύτερη άποψη για όλους τους ποδοσφαιριστές και να μην αδικήσει κανένα.