Home TOP NEWS Ξένα μάτια για Παναγή

Ξένα μάτια για Παναγή

Panagi-evrwpaika (6)


Πέρσι τέτοιο καιρό, ήταν απλά ένας νεαρός που λίγοι ήξεραν και που πάλευε να αρπάξει κάποια ευκαιρία. Ο Κωνσταντίνος Παναγή μέσω της σκληρής δουλειάς και των πολύ καλών εμφανίσεων του, άρχισε σιγά σιγά να φτιάχνει το όνομα του. Και επειδή κάθε μεγάλη ομάδα αρχίζει από το τερματοφύλακα της, ήδη ξένοι συλλόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του νεαρού.

Όπως πληροφορούμαστε, το σκάουτιγκ έχει αρχίσει μήνες πριν. Συγκεκριμένα η πρώτη φορά που σύλλογος προηγμένου πρωταθλήματος ενημέρωσε πως άνθρωπος της θα τσεκάρει το Κωνσταντίνο ήταν στον εκτός έδρας αγώνα με τη Γιαγκελόνια. Έκτοτε, τόσο η ίδια ομάδα, όσο και άλλες δυο του εξωτερικού είδαν ζωντανά τον τερματοφύλακα μας.

Από την παρακολούθηση πάντως μέχρι το επίσημο ενδιαφέρον, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Ο Κωνσταντίνος πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τον θέλει και θα συνεχίσει να του δίνει ευκαιρίες. Θέλει στο πρόσωπο του να βρει τον τερματοφύλακα της για την επόμενη δεκαετία. Την ίδια στιγμή όμως αν οι εμφανίσεις του είναι τόσο εντυπωσιακές που φέρουν πρόταση, όλα γίνονται. Η εξέλιξη της ιστορίας είναι στα χέρια του Παναγή. Σκληρή δουλειά λοιπόν και συγκέντρωση στο στόχο.