Home TOP NEWS Αφού δεν είναι πρώτο το Αποέλ “υπάρχει αλλοίωση”

Αφού δεν είναι πρώτο το Αποέλ “υπάρχει αλλοίωση”

argyrou-koutso


Συνάντηση είχαν ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης και οι διαιτητές. Σε δηλώσεις του με το τέλος της συνάντησης στο kerkida.net, ο κ. Κουτσοκούμνης επέλεξε για άλλη μια φορά να προκαλέσει τη φίλαθλο γνώμη και να αποδείξει τα συναισθήματα του. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι “Πρώτη φορά υπάρχει τόση μεγάλη αλλοίωση- Eίδαμε τα αίσχιστα”. Προφανώς από τη στιγμή που η ομάδα του Αποέλ δεν είναι πρώτη, ένιωσε την ανάγκη να παρέμβει.

Και μην μας πάρετε στραβά, δεν διαφωνούμε ότι έγιναν τα αίσχιστα, ούτε ότι υπάρχει αλλοίωση. Μας ενοχλεί όμως που επέλεξε να ταυτίσει τη γραμμή του με εκείνη του Αποέλ, να κάνει τόσο σοβαρές δηλώσεις, μόνο φέτος που διαμαρτύρεται και το Αποέλ. Σοβαρά λάθη και αλλοίωση κ. Κουτσοκούμνη παρατηρείται κάθε χρόνο, αλλά μιλάτε μόνο όταν θέλετε. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι κ. Αντώνης Χριστοδούλου, Χρίστος Νικολαΐδης και Λεόντιος Τράττος (έστω κι αν ο τελευταίος έκανε μόνο ένα λάθος) ήταν ο κυριότερος λόγος που ο αιώνιος μας πανηγύρισε πέρσι πρωτάθλημα.

Ανάμεσα σε άλλα ο πρώην παράγοντας του Αποέλ και νυν πρόεδρος της ΚΟΠ δήλωσε τα εξής:

Eίναι η πρώτη φορά που δεν βρίσκω κανένα δικαιολογητικά στους διαιτητές μας. Είναι η χειρότερη περίοδος διαιτητική που έχω διανύσει, ο τελευταίος 1μιση μήνας.

Έχω συζητήσει έντονα με τους δύο ξένους που διοικούν και έχουν παρθεί κάποιες αποφάσεις.

Αν δούμε ότι συνεχίζονται τα λάθη, θα πρέπει κάποιοι να αποχαιρετήσουν την Α’ Κατηγορία.

Οι βαθμολογίες παρατηρητών έδιναν μεγάλο βαθμό προκατάληψης.