Home TOP NEWS Αλήθεια πόσο θα στοίχιζε;

Αλήθεια πόσο θα στοίχιζε;

ball-kazamias-omonoia-apoel-2-2 -ball(5)


Έχουν αποχωρήσει ήδη Πέρεζ και Μεντί. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και αποχωρήσουν οι Γκουλόν-Καμπράλ, τέσσερις συνολικά ποδοσφαιριστές που δεν έχουν κλείσει χρόνο στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα πουν αντίο. Με το αζημίωτο βέβαια, αφού για να σπάσουν τα συμβόλαια τους θα έχουν πρώτα βάλει στη τσέπη τους κάποιες χιλιάδες ευρώ που δεν δούλεψαν ποτέ. Και που η ΟΜΟΝΟΙΑ σίγουρα δεν αξιοποίησε ως έπρεπε.

Έχουμε εμπιστοσύνη στο νομικό μας τμήμα, πως θα πετύχει τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες με τους προαναφερθέντες. Ακόμα και αυτές όμως, σίγουρα δεν θα είναι δωρεάν, γιατί δεν υπάρχει παίκτης που να αφήνει ολόκληρο το ποσό πίσω. Το ερώτημα που τίθεται, είναι αν αθροιστεί το ποσό που θα πάρουν Πέρεζ, Μεντί, Γκουλόν και Καμπράλ, είναι μεγαλύτερο από τον μισθό που θέλει ένας πολύ καλός τεχνικός διευθυντής; Και προσέξτε μιλάμε μόνο για 4 από τους δεκάδες που ήρθαν, είδαν, μας τα άρπαξαν και απήλθαν τα τελευταία χρόνια! Αν προσθέσουμε τα ποσά όλων των αποζημιώσεων, μπορεί να έχουμε πιθανότητες να αρπάξουμε το Ζάμμερ από τη Μπάγιερν.

Δεν θα κουραστούμε να το λέμε, ο τεχνικός διευθυντής, ο σοβαρός τεχνικός διευθυντής με τις σωστές αρμοδιότητες, πρέπει και επιβάλλεται να είναι ο “σταρ” του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο πιο ακριβοπληρωμένος, αυτός που θα έχει τα κλειδιά. Αυτός που θα έχει και τις ευθύνες όμως, να καθοδηγεί την ΟΜΟΝΟΙΑ σε δρόμους που δεν περιέχουν τόσες πατάτες και τόσες αποζημιώσεις. Το λέμε και το πιστεύουμε, λιγότερα χρειάζεται ένας τέτοιος άνθρωπος, από όσα δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε διακοπές συμβολαίων και διακοπές τουριστών.