Home TOP NEWS Αλλαγές πρώτα σε δομή και νοοτροπία

Αλλαγές πρώτα σε δομή και νοοτροπία

AG3-OMONOIA-DOXA-KAZAMIAS-KOSMOS (51)


Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει προ πολλού. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βλέπετε, τα χαστούκια εντός και εκτός γηπέδου διαδέχονται το ένα το άλλο και σήμερα ο κόσμος κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τα οποία βλέπει, ως αποκλειστικά υπεύθυνα για την κατάσταση. Στο γήπεδο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεγάλη μερίδα του κόσμου ζητά από το συμβούλιο να προκηρυχθούν πρόωρα εκλογές, αφού προφανώς παραιτηθεί. Πλέον έχει πεθάνει και η ελπίδα, η αλλαγή που χρειάζεται δεν αφορά μόνο το γήπεδο αλλά πρώτα από όλα τα μυαλά μας.

Δεν θα μας σώσουν οι μεταγραφές Ιανουαρίου, δεν θα μας σώσει (κι άλλος) νέος προπονητής, μακροπρόθεσμα τομές στη δομή του σωματείου θα μας σώσουν, επαγγελματική οργάνωση του τμήματος θα μας σώσει και δεν μπορούμε ακόμα να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν το Δ.Σ. να αρνείται να τις κάνει. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν άτομα που καταλαβαίνουν και συμφωνούν, στη σύσταση του. Προστατέψετε αν μη τι άλλο τον εαυτό σας και καταλάβετε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να προχωρήσει, φτάνει πισωγυρίσματα. Όσοι θεωρούν πως όλα βαίνουν καλώς και δεν χρειάζονται σοβαρές αλλαγές σε πολλά επίπεδα, δεν μπορούν να διοικούν αυτό τον τεράστιο σύλλογο και πρέπει σοβαρά να σκεφτούν την παραίτηση. Δεν το ζητάει τυχαία ο κόσμος…

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα πρέπει όλοι να σκεφτούν το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η κατάσταση αυτή τη στιγμή δεν είναι υγιής, είμαστε μόνιμα καζάνι που βράζει και οι ξεροκεφαλιές, η επιμονή σε λανθασμένες πρακτικές απλά και μόνο για να μην αναληφθεί η ευθύνη δεν βοηθάνε. Το Δ.Σ. πρέπει να προβληματιστεί πολύ για τις επόμενες αποφάσεις του.