Home TOP NEWS Ανακοίνωση Ομίλου Γυναικών

Ανακοίνωση Ομίλου Γυναικών

OmilosGynaikwn (2)


ΟΜΙΛΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναφορικά με την ανακοίνωση που έχει δοθεί στη δημοσιότητα από μέλη του Ομίλου μας, τα αναφερθέντα γεγονότα σε αυτή, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Για αποκατάσταση της αλήθειας και για σωστή ενημέρωση παραθέτουμε τα πραγματικά γεγονότα ως έχουν.

Τη Δευτέρα 7/12 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους υπόλοιπους Συνδέσμους Φιλάθλων για την οποία είχαν ενημερωθεί όλα τα μέλη του Ομίλου μας και παρευρέθηκαν σ’ αυτήν τα τέσσερα μέλη μας . Κατά την διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκε όπως δημοσιευτεί μια ανακοίνωση από κοινού με όλους τους συνδέσμους, έτσι όλα τα μέλη μας πριν να δημοσιευτεί η ανακοίνωση, ενημερώθηκαν και ενέκριναν τόσο την ανακοίνωση, όσο και το περιεχόμενο της. Όμως κάποια μέλη μας, δυο εκ των οποίων ήταν και παρών στη συνάντηση, αργότερα εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους την πρόθεση τους για παραίτηση.
Ο Όμιλος μας στη συνάντηση με το Δ. Σ. της Ομόνοιας όπως ήταν αναμενόμενο, στήριξε την πιο πάνω απόφαση, αφού εγκρίθηκε αρχικά από όλα τα μέλη.

Τελειώνοντας καλούμε τα μέλη μας, τα οποία δήλωσαν την πρόθεση τους για παραίτηση όπως κάνουν δεύτερες σκέψεις. Σκοπός και στόχος του Ομίλου μας είναι το καλώς νοούμενο συμφέρον της Ομάδας και έτσι θα πρέπει να πράττουμε.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ