Home TOP NEWS Απογοήτευση και αποδοκιμασίες

Απογοήτευση και αποδοκιμασίες

ag16-doxa-omonoia-b (39)


Ένα από τα χειρότερα της παιχνίδια πραγματοποίησε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ στο «Μακάριο στάδιο» με τον κόσμο να αποδοκιμάζει έντονα την εμφάνιση στο τέλος, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που η ομάδα κάνει καθυστερήσεις για να κρατήσει αποτέλεσμα κόντρα σε ομάδες όπως η Δόξα!

Ο προβληματισμός είναι ζωγραφισμένος στα πρόσωπα των οπαδών. Η υπομονή μας έχει φτάσει στα όρια της, κόσμος ζητά την παραίτηση της διοίκησης, ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται κατώτεροι των απαιτήσεων, η ομάδα δέχεται κτυπήματα από παντού και όμως δεν βλέπουμε προθέσεις για ριζικές αλλαγές. Αντιλαμβάνονται όλοι πως γίνεται μια νέα προσπάθεια με το Μιλόγεβιτς και δεν είναι εύκολο να αφομοιώσουν άμεσα οι παίκτες τα όσα ζητάει. Όσο όμως δεν βλέπουμε διάθεση στο γήπεδο και όσο στα εξωαγωνιστικά δεν αλλάζουμε τίποτα στον τρόπο που δουλεύουμε, είναι δύσκολο να κάνει ο κόσμος υπομονή.

Μετά από μια σχετικά καλή εμφάνιση κόντρα στον Εθνικό πριν λίγα βράδια, δεν περιμέναμε μια τόσο τραγική εικόνα στο σημερινό παιχνίδι. Το χειρότερο από όλα είναι πως η ομάδα δεν έδειχνε ικανή να επιβληθεί και να φτιάξει ευκαιρίες, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε νωρίς και είχε όλη την άνεση να κάνει το παιχνίδι της.