Home TOP NEWS Ατιμωρησία, έλλειψη διαφάνειας και μέλη

Ατιμωρησία, έλλειψη διαφάνειας και μέλη

kosmos-aek49-sali2


Κανείς δεν ανάλαβε ποτέ την ευθύνη για την οικονομική κατάρρευση του Σωματείου και κανείς δεν πλήρωσε για τα εγκλήματα που έγιναν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει ένα ενεργό ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί ως αποτέλεσμα της ατιμωρησίας και της έλλειψης διαφάνειας.

Κάποιοι επέλεξαν να θάψουν ατασθαλίες και λανθασμένους χειρισμούς κάτω από το χαλί. Για αυτό το λόγο ο κόσμος θα επιρρίπτει ανεξέλεγκτα ευθύνες από εδώ και από εκεί με την εκτόνωση να προκαλεί διχόνοια και περισσότερη ζημιά στο Σωματείο. Μπορείτε να το διαπιστώσετε εύκολα με αυτά που συμβαίνουν αυτές τις μέρες.

Η μόνη διέξοδος, όπως εμείς την αντιλαμβανόμαστε είναι μέσω εγγραφής μελών. Αν όλοι αυτοί που φωνάζουν χωρίς να έχει ο λόγος τους αντίκρισμα, αποκτήσουν δικαίωμα άποψης και ψήφου, τότε ναι θα μπορούμε να συζητήσουμε για το πώς θα προχωρήσει το Σωματείο και να γυρίζει σελίδα. Διαφορετικά ας περιμένουμε κάποιο θαύμα για να μας ξυπνήσει από τον λήθαργο. Είναι κρίμα η κατάσταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ να απασχολεί χιλιάδες φίλους της, όμως να αποφασίζουν για αυτήν μόνο μερικές εκατοντάδες.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ