Home TOP NEWS Χωρίς ανάσα

Χωρίς ανάσα

ag15-omonoia-ethnikos-Hafez (91)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με 2-1 την Άχνα και μετά από καιρό έκανε δυο συνεχόμενες νίκες. Χρόνο να ξεκουραστεί δεν έχει ιδιαίτερο, αφού την Τρίτη, πάει λίγα χιλιόμετρα μακριά από το ΓΣΠ, στο Μακάρειο, για να αντιμετωπίσει την Δόξα Κατοκωπιάς. Στόχος της προφανώς, είναι να πετύχει τρίτη συνεχόμενη νίκη και να ολοκληρώσει με θετικό τρόπο το 2015.

Η Δόξα δεν έδειξε μέχρι τώρα κάτι ιδιαίτερο στο πρωτάθλημα και προέρχεται από ήττα κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως, πως στον πρώτο γύρο εκμεταλεύτηκε πλήρως τα δικά μας εγκλήματα (κόκκινη Ράμος, τραγική έξοδος Γιωργαλλίδη και κεφαλιά Μεντί προς τα πίσω) και έφυγε από το ΓΣΠ με βαθμό. Αν της το επιτρέψουμε θα το κάνει ξανά. Αν είμαστε σοβαροί το τρίποντο θα έρθει.

Αγωνιστικά επιστρέφει ο Ρομαρίκ που θα πάρει θέση πλάι στον Ρούνιε. Δεν υπολογίζεται ο Κριστοβάο Ράμος που συμπλήρωσε 4 κάρτες και ο Μπαντιμπαγκά για stupid λόγο. Ερωτηματικό είναι αν θα επιστρέψει ο Λομπιανίτσε (οι δυο εβδομάδες συμπληρώθηκαν) ή αν ο Μιλόγεβιτς θα τον διατηρήσει στον “πάγο”. Όπως και να έχει φαβορί για τη θέση του δεξιού μπακ είναι ο Δημητρίου.