Home TOP NEWS Δεν διαγράφονται τα προβλήματα

Δεν διαγράφονται τα προβλήματα

flag


Λένε πολύ συχνά οι ειδικοί πως μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα στο ποδόσφαιρο, μια νίκη είναι το καλύτερο φάρμακο. Ηρεμεί τη κατάσταση, δίνει χρόνο στους προπονητές να δουλέψουν. Στη δική μας περίπτωση, έχουμε την άποψη πως εδώ και χρόνια, οι περιστασιακές νίκες απλά σπρώχνουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Για αυτό λέμε πριν το ματς με τη Σαλαμίνα, πως οι ανάγκες του σωματείου μας δεν εξαφανίζονται ως δια μαγείας με ενδεχόμενη νίκη.

Όταν έχουμε φτάσει στο σημείο κόσμος να διαδηλώνει έξω από τα γραφεία κόμματος, άλλοι να απομακρύνονται, η διοίκηση μεσοβδόμαδα να κάνει συνεντεύξεις τύπου για να πει πως μένει, ε σίγουρα δεν μπορεί το πρόβλημα μας να είναι ένα ματς. Υπάρχει κόσμος μας αυτή τη στιγμή, που θεωρεί πως η ήττα σήμερα και γενικώς κακή πορεία, ίσως μακροπρόθεσμα να μας κάνει καλό για να καταλάβουν οι αρμόδιοι πως το κάνουμε λάθος. Το χειρότερο είναι πως δεν μπορεί να τους αδικήσει κανείς, αν και η άποψη μας είναι πως δεν πρέπει να διασυρθούμε κι άλλο πριν κάνουμε αυτά που πρέπει.

H OMONOIA πρέπει να προχωρήσει. Κανένα ματς δεν είναι ικανό να αλλάξει αυτή την ανάγκη. Αν στο τέλος της χρονιάς καταλήξουμε τρίτοι ή στην Ευρώπη, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το βαφτίσουμε επιτυχία και να θεωρήσουμε πως βαδίζουμε καλά. Μες το 2016 είτε μπαίνουμε στο σωστό δρόμο είτε θα μας μείνουν οι αναμνήσεις. Νίκη σήμερα λοιπόν, αλλά τα θέματα μας παραμένουν.