Home TOP NEWS Δεν έχει άλλη επιλογή

Δεν έχει άλλη επιλογή

kazamias-ag12-omonoia-enp - vladan-milojevic(15)


“Τα ξαναδιαβάσαμε αυτά”, θα πουν αρκετοί φίλοι. Λογικό, αφού ξαναγράφτηκαν. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτή τη φορά θα αλλάξει κάτι, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τα γράφουμε και να τα απαιτούμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάρει 4 νίκες ως το τέλος του 2015. ΑΕΛ, Σαλαμίνα, Άχνα και Δόξα πρέπει να υποταχθούν. Με τον ένα τρόπο ή τον άλλο.

Η ασυνέπεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ως τώρα στο πρωτάθλημα η αλήθεια είναι πως δεν μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε πως θα γίνει επιτέλους αυτή τη φορά το σερί. Δεν σημαίνει όμως πως πρέπει να σηκώσουμε κι εμείς τα χέρια ψηλά και να πούμε ότι γίνει. Όχι, τις απαιτούμε τις νίκες, ειδικά όταν τα μεγέθη απέναντι μας είναι σημαντικά μικρότερα. Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία, ούτε η πολυτέλεια να χαθούν άλλοι βαθμοί.

Είμαστε 7 βαθμούς πίσω από τη 3η θέση που οδηγεί απευθείας στην Ευρώπη. Μας πληγώνει να θέτουμε αυτό το στόχο, ας τον πιάσουμε όμως πρώτα αυτό κι αν μας επιτραπεί θα κάνουμε όνειρα για περισσότερα. Μέχρι τότε, απαιτείται πάρα πολλή δουλειά και επιτέλους συνεχόμενες νίκες. Είπαμε, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Όποια εικόνα κι αν εκπέμπει η ομάδα.